Kış aylarının sonuna yaklaşmamıza az bir zaman kala İstanbul'un sosyal hayatı renklenmeye başladı.

Sömestr tatilinde çocuklarını kayağa götüren sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri, işlerinin başına dönmesiyle İstanbul'un renkli hayatı da hareketlenmeye başladı. Açılışlar, davetler ve organizasyonlar şubat ve mart ayıyla birlikte daha da önem kazandı.

EPOS 7 Derneği üyelerinden Arzu Sabancı, Zafer Kozanoğlu, Tuğana Savgı Kaya ile annesi Arzu Savgı ve ablası Melisa Kanatlı, Emek Saran ve Demet Hanif gibi sosyeteden ünlü isimler, Kartalkaya Golden Key Otel'de tatile başladı. Dernekle ilgili projelerde canla başla çalışan hanımlar, biraz olsun nefes almak için dağa çıktı. Gündüzleri kayak yaparak zaman geçiren hanımlar, gece düzenlenen eğlencelerde stres attı.

Alzheimer hastalığına dikkat çekmek bu hastalıkla mücadele edenler yararına bu akşam Çırağan Sarayı'nda özel bir gece düzenlenecek. Daha önce hiç resim yapmamış sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, Alzheimer hastalarına dikkat çekmek için tuval başına geçerek resim yapmıştı. İşte o resimler bu akşam açık artırmayla satışa çıkacak.

Sosyetede moda haline gelen çay saati sohbetlerine birçok ünlü isim katılım gösteriyor. Raffles İstanbul Lavinia Lounge’da Türkan Sabancı’nın onur konuğu olduğu ve Tuna Öztürk’ün ev sahipliğini yaptığı özel çay davetinde misafirler güzel bir öğleden sonra geçirdi. Davete Monik İpekel, Nuran Cıngıllıoğlu, Buket Taşdelen, Esin Demirören, İnci Aral, İnci Gazioğlu, Türkan Gürsel, Canan İmer gibi isimler katıldı. Davette, hangi çayla hangi lezzetlerin eşleşeceği konusunda da davetlilere tavsiyelerde bulunuldu.

Malta Cumhuriyeti'nin Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı'nı 2017 yılı itibariyle üstlenmesi onuruna Malta Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Franklin Aquilina'nın ev sahipliğinde özel bir gece düzenlendi. Geceye Arzu-Murat Atabarut, Vedat Alaton ve Jeff Hakko'nun da aralarında olduğu iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Bu aralar hız kazanan davetlerden bir diğer önemlisi de 9 Şubat'ta yani yarın akşam Pera Palas Otel'de gerçekleştirilecek olan Başarım Sensin Derneği'nin yemeği olacak. Dernek Başkanı Şule Argüder'in ev sahipliği yapacağı gece eminim okumak isteyen gençlere fırsat vermek adına çok yararlı olacak.

Bu ve bunun gibi yardım organizasyonlarının herkese örnek olarak artmasını diliyorum...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR