Sonbahar aylarıyla birlikte İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde sosyal hayat ve gece hayatı hız kazanır.

Yaz aylarının sona ermesiyle sohbahar hüznünü aşmak amacıyla davetler, organizasyonlar ve etkinlikler artmaya başlar. Özellikle eylül ayında muhteşem etkinliklere ev sahipliği yapan İstanbul, gecesi ve gündüzüyle çok hareketli günler yaşıyor.

Sosyete ve iş dünyası da bu hareketliliğe ayrı bir anlam katıyor diyebilirim. Bence bu ayın en önemli moda hareketi bu yıl sekizincisi gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'du. Modaseverler, ünlü markalar ve başarılı tasarımcıları bir araya getiren moda etkinliği günlerce konuşuldu. Öte yandan davetlilerin giyim tarzları, güzellikleri ve ihtişamları defilelerin ve kreasyonların önüne geçti diyebilirim.

Sonbaharda artan davetler genel olarak SPA üzerine sohbetler, Afrika sanatını İstanbul'a taşıyan sergi, hanımların beş çayı daveti, dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcısı Edgardo Osorio ile hanımların buluşması ve ERDODER'in sonbahar kermesi ve daha fazlası geçtiğimiz günlere damga vurdu.

İstanbul'un sosyal hayatına renk ve anlam katan davetler, hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de eminim daha da artacak. Mesela 16 Aralık'ta gerçekleşecek Gala Modern'i şimdiden merakla bekliyorum. Yarın ki BİKAP'ın alışveriş şenliği de muhteşem geçeceğe benziyor. 27 Kasım'daki Pelin Akın ile nişanlısı Baver Özalp'ın düğün törenleri de merakla beklediğim davetler arasında yerini aldı.

Dedim ya İstanbul'da sosyal hayat sonbaharla birlikte çok ama çok renkli geçiyor.

Sizin de bu renkliliğe katılmanız dileğiyle...

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR