Darbeler, terör, bayram ve yaz tatili derken acısıyla tatlısıyla koca bir sezonu daha geride bıraktık.

Özellikle tüm ülke olarak 15 Temmuz gecesi yaşananlar hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek. Milletin egemenliğine ve bağımsızlığına karşı yapılmak istenen darbe girişimini bütün halkımız birlik olarak püskürttü ve demokrasimize sahip çıktı. Yaşananlar asla unutulmayacak tabii ki verdiğimiz şehitlerimiz de asla unutulmayacak, özgürlüğümüzü tankların karşısına dikilerek Türk Silahlı Kuvvetlerimizin onurlu personeli ve emniyet güçlerimizle bir arada tuttuk.

Artık sonbahar aylarındayız okul zilleri çaldı. 18 milyon öğrenci ders başı yaptı, tatilciler evine döndü işlerinin başına geçti. Biz medya çalışanları için eylül ayı yeni bir başlangıç ayıdır.

Yeni yayın dönemi olarak adlandırdığımız eylülün ikinci haftasında bizde Ciner Yayın Holding olarak 19 Eylül itibariyla yeni yayın dönemine merhaba dedik.

Yepyeni projelermiz, programlarmız ve yeni heyecanımızla kollarımızı sıvadık. HT Kulüp markası altında yaptığımız Habertürk TV'de 4 yıldır sizlerle olan ekranların ilk cemiyet haber programı HT KULÜP, Bloomberg HT ekranlarında 3 yıldır sizlerle olan BLOOMBERG HT MAGAZİN programlarımız, bu yılki yayın dönemimizde de kaliteli ve zengin içeriğiyle sizlerle olacak.

HT Kulüp’ün alanlarında rakipsiz, muhabir, editör, kameraman ve diğer çalışma arkadaşlarımızın büyük özveri ile destek verdiği HABERTÜRK Gazetesi'nin HT MAGAZİN sayfalarında HT KULÜP köşemizde yine çok çarpıcı yine çok iddialı haberlerimizi sizlerle paylaşacağız. 'Ht Kulüp yazmışsa doğrudur' tezimizi her daim ayakta tutacağız. Ve tabii ki bu satırları okuduğunuz internet portalımızda da çok radikal değişiklikler yaptık, eminim HT KULÜP internet portalımızın yeni yüzünü çok beğeneceksiniz, Ciner Yayın Holding bilgi işlem servisinin özverili bir çalışmayla yenilediği, içerik olarak çok zenginleşen portalımızı Ekim ayının ilk haftası siz okuyucularımızın beğenisine sunacağız.

Show TV... Benim için çok özel, çok değerli bir marka muhabirlik yıllarımın nasıl geçtiğini bile anlamadığım eski yuvam Show TV, bu yıl yeni programları, aşina olacağınız dizileri, kadın kuşağı programları ve daha birçok sürprizle yeni yayın dönemine damga vuracak. Magazin Müdürlüğü görevini üstendiğim Show TV'de hazırladığımız Cumartesi Sürprizi ve Pazar Sürprizi programlarımız kulvarlarında yıllardır liderliğini sürdürüyor. Sanat, sinema, müzik, dizi, tiyatro ve sosyal hayata dair ne varsa lider magazin programlarında izleyiciyle buluşuyor. Tarafsız ve ilkeli yayıncalığımız bütün sanat camiasından her zaman övgü ile karşılanmıştr bu da bizim onurumuzdur. Bizim için her şey reyting değildir saygı görmek, dik durmak, onurlu olmak, tarafsız , güvenilir olmak ve kalmak reyting’den daha değerli kavramlardır.

Yeni yayın dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun.

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR