Uzun bir yaz sezonunu geride bıraktık... Bodrum, Çeşme, Kıbrıs ve daha birçok gözde tatil merkezleri yerli ve yabancı turistlerle doldu taştı. Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler de özellikle Bodrum ve Çeşme koylarında teknelerinde tatillerini yaptı.

HT Kulüp Ailesi olarak yazın en renkli anlarını, en özel haberleri sizlerle anbean paylaştık. Elif Dürüst, Şirin Yalçın, Yasemin Özilhan gibi sosyetenin gözde hanımları, bikinileriyle bu yaza damga vurdular.

Mutluluğa 'evet' diyenler de oldu tabii... Bu yazın en muhteşem ve bir o kadar sade olan düğünü bence Vakko Yönetim Kurulu Cem Hakko ile eski eşi Bettina Machler'in ortanca kızı Pia Hakko'nun İstanbul'daki nikah töreniydi.

Nişanlısı Kerim Yeşil'le sade konseptli bir nikah töreni düşleyen Pia Hakko, Four Seasons Otel'de dünya evine girdi. Cem Hakko hayat arkadaşı Ronit Gülcan'la katıldığı nikah töreninde, salona kızı Pia'yı koluna takarak girdi. Gelin yolunda baba-kız yürüdükten sonra Cem Bey, kızını damadı Kerim Yeşil'e teslim etti.

Bu yazın diğer ses getiren düğünü de Selma Çilek'in yine aynı otelde Sinan Çiftçi ile evlenmesiydi. Sosyetenin akın ettiği düğünde, Selma Hanım gelinliğini kendi tasarlamıştı. Magazin dünyasından ünlü isimlerinde yer aldığı düğün oldukça renkli geçti. Çift, balayına Bali'ye gitti.

Yaz aşkları, bebek heyecanları, düğünler derken yaz sezonu dolu dolu geçti. Zor günlerde geçirdik tabii ki... Verdiğimiz şehitler, yaşadığımız darbe girişimi ve terör olaylarıyla acımız katlandı, sinirlerimiz iyice gerildi. Ancak acımızı yüreğimize gömüp, hayatımıza kaldığımız yerden devam etmek zorundayız. Umarım kötü günleri geride bırakmışızdır ve bayram tadında günlerimiz olacaktır. Bayram demişken önümüz Kurban Bayramı... Herkesin barış ve huzur içinde, ailesi ve sevdikleriyle geçireceği mutlu bir bayram dilerim.

İyi bayramlar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR