Artık her yıl gelenekselleşen 19 Mayıs Atatürk'ün Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tatili ile birlikte yaz sezonu da başladı.




Sosyetenin ve iş dünyasının teknesever ünlü isimleri, 4 günlük tatille beraber Göcek sezonunun startını verdiler.




Önceki yıllarda 19 Mayıs denince spor gösterileri, gençlerin cıvıl cıvıl rengarek kıyafetleriyle okullarda ve yeşil sahalarda yaptıkları gösteriler hafızalra kazınırdı. M.Kemal Atatürk 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gençlere armağan ederek ulusal bayram ilan etmişti. Ancak zamanla 'Nerede o eski bayramlar’ dediğimiz noktaya geldik. Spor gösterileri ve törenler çoğu yerde artık yapılmıyor sadece göstermelik resmi törenlerle gençlik bayramını kutlar olduk. Hâl böyle olunca da insanlar artık bayram tatilini fırsata çeviriyor bir günlük tatili haftasonu ile birleştirerek yaz aylarına 'Merhaba' diyorlar.




Sosyetenin deniz ve tekne tutkunu isimleri soluğu Göcek’te aldılar. Tekneler hazırlandı, masmavi koylara doğru yol aldılar. Yoğun ve soğuk, bir o kadar da sıkıntılı geçen kış günlerinin ardından haklı olarak biraz stres atmak biraz da şehrin ve ülkenin sıkıcı gündeminden uzaklaşmak için İstanbul'u terk ettiler.




Havaalanında objektiflerimize yansıyan ünlü simalardan Melis-Ali Gürsoy çifti çocukları ile birlikte tatl için rotalarını Paris’e çevirmişler. Paris’i tercih eden diğer bir ünlü isimse Şebnem Çapa'ydı. Nazlı Keçili, annesi ve çocuklarıyla birlikte Marmaris’e , Zeynep Dereli Bahreyn’e, işadamı Nedim Keçeli, sevgilisi Gamze Karaman ile birlikte Bodrum yolcusuydu.




Bakalım bayram tatilini kim nerede, kiminle, nasıl geçirmiş. Hepsini ve daha fazlasını HT Kulüp farkıyla sizlerle paylaşacağım..




19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun...




Bayram tatiliyle başlayan yaz sezonu da hepimize hayırlı olsun...




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR