Yaşanan terör olayları, kalbimizi acıtan şehitlerimiz ve toplumsal gerginlikler derken soğuk ve karlı kış günlerinin geride kalmasıyla açan bahar güneşi, bir nebze olsun sosyal hayatı hareketlendirdi.

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle güneşi gören herkes kendini caddelere attı. Özellikle pazar günleri oldukça kalabalık olan Bebek, sosyete ve iş dünyasının ünlü isimlerini misafir etti. Bahar aylarına girmemize az bir süre kala Boğaz'a akın eden ünlüler, caddelerde boy gösterdi.

Bebek müdavimleri arasında yer alan Edvina Sponza, her zamanki gibi koşarken HT Kulüp objektifine yakalandı. Spor yaparken müzik dinlemeyi çok seven Sponza, sporuna müzik dinleyerek devam etti.

14 Şubat'ı Bebek'te kutlayan Emir - Fatoş Sarıgül çifti de kahvaltı için Boğaz'a gelmişti. Her seferinde eşine olan aşkını duygusal bir şekilde dile getiren Emir Sarıgül, bu kez eşine olan sevgisini sosyal medyadan ilan etti. Fatoş Hanım'a yazdığı duygusal notu Instagram'dan yayınlayan Sarıgül, romantikliğiyle herkesin beğenisini kazandı.

Sıcaklıkların artmasıyla davetler ve organizasyonlar da peş peşe yapılmaya başlandı. Sanat davetleri, açılışlar ve renkli davetlere katılan sosyete ve iş dünyası, özellikle geride bıraktığımız 14 Şubat Sevgililer Günü haftasında oldukça yoğun günler yaşadı.

Fransız Sarayı aşkın kırmızısına boyanırken, Amour LAB 'Je t'aime/Seni Seviyorum' konseptiyle düzenlenen İstanbul'un aşk gecesi sosyeteden ünlü isimleri ağırladı.

Begüm Şen'in ev sahipliğinde yapılan '14 Ünlü-14 Kalp-14 Şubat' isimli sergi de hem Şen'in dostlarını hem de 'Alp Şen İyilik Vakfı' destekçilerini bir araya getirdi.

Dedim ya önümüz ilkbahar... Şimdiden herkesi bahar coşkusu sarmış durumda... Tabii bu durum İstanbul'un renkli sosyal hayatını daha da renklendirecek gibi gözüküyor.

Herkese güneşli günler dilerim...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR