Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi renkli İstanbul sosyal hayatını daha da renklendirdi. Muhteşem organizasyonlara ve davetlere ev sahipliği yapan İstanbul geceleri, havaların güzel gitmesiyle çok daha hareketli geçmeye başladı.

Sonbaharın son günlerinde, sosyete ve iş dünyasının önde gelen isimleri de İstanbul ve çevresindeki illere gitmeye başladı. Özellikle yemyeşil doğada hafta sonlarını değerlendiren sosyete, fotoğraf merakını da buralarda gideriyor.

Kapadokya'nın büyülü havasına kapılan Arzu Sabancı, EPOS 7 Derneği'nden birkaç arkadaşıyla muhteşem bölgeyi ziyaret etti. Rüya gibi fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Arzu Sabancı, dünyayı dolaşmasına rağmen Kapadokya'nın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Pınar Sabancı da doğa fotoğraflarıyla ön plana çıkan bir diğer isim. Kendine has fotoğrafları ve oğlu Yalçın'ın birbirinden eğlenceli kareleriyle unutulmaz pozlara imza atan Sabancı, Instagram'ı en aktif kullananlardan. Sonbaharın tadını en çok çıkaran Pınar Sabancı, doğa aşığı fotoğraflarıyla takipçilerinden büyük beğeni alıyor.

Sonbahar gezmelerine ara vermeyen sosyete, özellikle hafta sonları Bebek'i mesken tutuyor. Nazlı Goldenberg, çocuklarıyla Boğaz havası alırken, mevsimin en güzel günlerini Bebek'te değerlendirdi. Cem - Hülya Kalyoncu çifti ise romantik bir sonbahar günü Bebek'in tadını çıkardı.

Her mevsim ayrı güzeldir ancak sosyete için sonbahar bence ayrı bir güzellikte. Önümüzde kocaman bir kış ayı var. Aralıkta yılbaşı davetleri de hız kazanacak. Muhteşem davetleri şimdiden merakla bekliyorum...

Sonbaharın bu son günlerinin tadını çıkarmanız dileğiyle...

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR