Millet olarak son 5 ayda hayli zor günler yaşadık. Artan terör olayları, milletçe yaşadığımız huzursuzluk, her gün aldığımız şehit haberleriyle dolu bir 5 ayı geride bıraktık. Son 5 ayda millet olarak iki seçim yaşadık. Ve en sonunda Türk milleti oyunu kullandı ve tercihini yaptı.

Bundan sonra geriye huzurlu günleri beklemek kalıyor. İstanbul'un sosyal renkli hayatı eski günlerine geri döner. Davetler organizasyonlar yine eski tadında devam eder.

Her Türk vatandaşının yerine getirmesi gereken oy kullanma işlemine, sosyete ve iş dünyasının önemli isimleri de son derece hassasiyet gösterdi. Kimi yurtdışı seyahatini erken noktaladı, kimi tatilini yarıda kesti kimi de tatile bile gitmedi. Pazar sabah saatlerinde sandık başına koşan ünlüler, memleketimiz için en hayırlı olanı dileyerek oylarını sandığa attılar.

İşadamı Cihan Kamer, eşi Çiğdem Kamer ve kızı Simay Kamer Uras'la Florya'da özel bir okulda oyunu kullandı. Melda Kosif, kızları Mayla ve Melina'ya oyunu attırdı. Derin Mermerci Aydın, yurtdışı tatilini iki günle sınırlandırarak cumartesi günü İstanbul'a döndü ve pazar sandık başına gitti. Tabii bir de Monako'da Tarkan konserini izleyenler vardı. Feryal Gülman, Neslihan - Yalçın Sabancı çifti, Sema Basa ve daha birçok ünlü isim Tarkan konserinin ertesi sabahı yani cumartesi günü İstanbul'daydılar. Kapadokya tatilinden dönen Pınar Sabancı de Beylerbeyi'nde oy attı.

Herkese bu duyarlı davranışından ötürü çok teşekkür ediyorum, millet oyunu kullandı ve tercihini yaptı.

Umarım bundan sonrası hepimiz için hayırlı olur.

Mutlu başlangıçlarla dolu bir hafta olmasını dilerim...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR