Okulların açılması, yaz sıcaklarının yerini sonbaharın serin günlerine bırakmasıyla birlikte herkes olağan yaşamına geri döndü. Yaz rehavetini üzerinden atmamızı sağlayan serinler, sosyal hayatımızı da özlediğimiz hareketliliğine kavuşturdu.

Sonbaharın güzel günlerinde İstanbul'un renkli sosyal yaşamı da tekrar eski günlerine kavuştu. Açılışlar, davetler, etkinlikler, defileler ardı ardına yapılıyor. Yaz aylarında köşeye çekilen sosyetenin ünlü isimleri, davetlerde boy göstermeye başladı.

Yeni sezon, yenilikleri de beraberinde getirdi. Dün modacı Dilek Hanif sonbahar-kış koleksiyonunu mini bir defileyle modaseverlerle buluşturdu. Defile sonunda moda tutkunu hanımlardan tam not alan Hanif, ayakta alkışlandı. Katılım oldukça fazlaydı. Berrin Zorlu, Hülya Kalyoncu, Suzan Toplusoy, İpek Toplusoy, Prof. Dr. Neşe Kavak... Kimi arasanız oradaydı.

Sonabaharda artık bir klasik haline gelen Fashion Week 12 Ekim'de start alıyor. Yine birbirinden ünlü markalar ve tasarımcılar moda şov yapacak. İstanbullular modayla dolu bir hafta geçirecekler.

Tabii cemiyet hayatının modaya meraklı hanımlarının da Fashion Week'i kaçırmayacağını biliyorum. Defilden defileye koşmaya hazırlanan ünlü hanımlar, şimdiden favori tasarımcılarının defilelerini merakla bekliyor.

Sosyal hayatın hızlandığından bahsetmişken sanat davetlerini de es geçmek olmaz. Sanatla dolu bir sezon bizleri bekliyor olacak. Sanat davetlerini de anbean siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Bu arada Nişantaşı caddelerinde de hatırı sayılır bir hareketlilik söz konusu. Yeni sezonla birlikte gardırobunu soğuk kış günlerine hazırlamak isteyen ünlüler, Nişantaşı sokaklarını ve İstanbul'un ünlü AVM'lerine akın ediyor. Mağaza mağaza gezen ünlü hanımları, HT Kulüp objektifleri görüntülüyor.

Yazımın başında da dedim ya, sonbahar hareketi de beraberinde getirdi. Tüm kış bu yoğunluk devam edeceğe benziyor.

Açılışlar, davetler, moda ve sanat etkinlikleri ve daha birçok yeniliklerle sohbaharda da yine birlikte olacağız.

İyi haftalar





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR