Okulların kapanması, yaz tatilinin başlaması, Bodrum-Çeşme hattı, Yunan adaları, tekne tatilleri derken koskoca bir yaz sezonunun daha sonuna geldik. Tam yaz bitti derken araya 9 günlük Kurban Bayramı tatili girdi ve tatilcilerin çoğu yeniden yollara döküldü. Ege, Akdeniz sahillerine ve özellikle yurtdışına akın eden sosyetenin ünlü isimleri dün akşam itibariyle yurda döndü.

Bugün eğitim öğretim yılının ilk günü. Çocuklar kadar veliler de heyecanlı. Öyle ki sosyetenin ünlü anneleri, çocuklarının okul heyecanını sosyal medyadan bile paylaşıyor. Umarım herkes için verimli bir eğitim yılı olur.

Gelelim sosyetenin tatilsever ünlü isimlerine. 9 günlük Kurban Bayramı'nda tatilcileri özellikle yurtdışını tercih etti. Pınar Sabancı, işleri dolayısıyla yoğun ve stresli geçen günlerini eşi İlhan Sabancı'yla New York'a giderek orda güzel bir bayram geçirdi. Tabii Sabancı çifti, oğulları Yalçın'ı babaannesi Neslihan Sabancı ile dedesi Yalçın Sabancı'ya emanet ederek.

New York'u tercih eden bir diğer isim de İpek Ayaydın ile eşi Talat Abdik'di. Abdik çifti, 1. evlilik yıldönümlerini NewYork'ta kutladı.

Kendisine alternatif bir tatil rotası çizen Etel Baler ise bayramı Kamboçya ve Vietnam'da geçirdi.

Doğa tatillerini çok seven Candan Kıramer, Bettina Machler ve Şebnem Çapa tekneyle Yunan adalarına açıldı.

Anlayacağınız bayramda İstanbul'da kimse yoktu. İstanbul'da kalanlar da kalabalıktan ve trafikten uzak İstanbul'un tadını çıkardılar.

Yeni sezon, yeni eğitim yılı, yeni yayın dönemi, yeni hafta kısacası yeni başlangıçlar için güzel bir gün.

İyi haftalar....



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR