Feryal - Kemal Gülman çifti hiç şüphesiz sosyetinin en gözde isimlerinden birisiydi... Taa ki geçtiğimiz yıl Feryal Hanım'ın ''İhanete uğradım, eşim beni aldattı'' diyerek mahkemeye başvurana kadar...




Sosyete gündemine bomba gibi düşen bu haber herkesi şaşkına çevirmişti. Şık kııyafetler, çantalar, lüks takılar, Dünya turları ve tabii ki görkemli muhteşem bir hayatları vardı. Ne olmuştu da 23 yıllık evlilik yıkılmıştı?




Ortaya birçok iddialar atıldı özellikle Feryal Hanım isim, telefon, özel mesajlar ve hatta adres vererek evliliğini yıkan kadın olduğunu iddia ettiği bir ismi işaret etti. Kemal Bey bütün iddiaları reddetti. ''Ne istedi de vermedim, Feryal’a tahmin bile edemeyeceği bir servet ve şaşaalı bir hayat verdim'' diyerek iddiaları yalanladı. Sonuçta Kemal - Feryal Gülman çifti mahkeme salonunda buluştular.




Biz gazeteciler yüzyılın boşanma davası ‘rekor tazminat isteğiyle’ başladı diyerek 200 milyon TL'lik dava haberlerini okuyucularımızla paylaştık. Aradan 1 yıl geçti ve dava sonuçlandı mahkeme çifti şiddetli geçimsizlik yaşıyorlar gerekçesiyle boşanmasına karar verdi.




Hiç şüphesiz bu karara en çok şaşıran Feryal Hanım, oldu 200 milyon TL nafaka istediği eski eşinden 5 kuruş alamadan boşanmıştı. Üstelik belgeledim dediği ‘ihanet’ iddialarına rağmen…




Feryal Hanım’ın bu paraya ihtiyacı var mıdır bilemem ancak kendisi ile bizza konuştum ve ne düşündüğünü sordum. Davayı Yargıtay’a götüreceğini pes etmeyeceğini maçın henüz ikinci yarısının olduğunu üstüne basa basa söyleyip ''Pes etmeyeceğim'' dedi.




21 yıllık eşinden hiçbir şey almadan boşanması belli ki Feryal Hanım’ı çok üzmüştü. Mahkeme kararlarına saygılıyım ancak bu işin bir de Ankara boyutu var diyerek Yargıtay’ı işaret etse de mahkemenin oğlu Aslan Kemal için istediği 25 bin liralık nafakayı bile vermemesi manidar.




Gerek Kemal Bey’in gerekse Feryal Hanım’ın çok güçlü çok tecrübeli avukatları var belliki Kemal Bey’in avukatları Feryal Hanım’ın fendini yenmiş gibi görünüyor... Bekleyip göreceğiz..




Feryal Hanım’ın fendi Kemal Bey’i yenebilecekmi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR