Türkiye'de seçimlerin geride kalması, okulların kapanması ve sınavların bitmesiyle birçok kişi tatil moduna girdi. Özellikle sosyeteden ünlü isimler, Güney sahillerimize akın etmeye başladı. Bunun da en güzel örneğini htkulup.com'da ve HT Magazin'den takip ediyorsunuz.

Tatil sever ünlü isimler, özel teknelerinde Bodrum, güneş, deniz ve kumsal üçlüsüyle yaz sezonuna 'merhaba' dediler. Ramazana bir gün kala, tatil beldeleri oldukça dolu. Renkli ve eğlenceli bir yaz geçireceğimizi düşünüyorum.

YASA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Sabancı, her sene olduğu gibi bu yıl da yaz aylarını Bodrum Türkbükü'nde demirli teknesinde geçirecek. Geçtiğimiz günlerde HT Kulüp objektiflerine yansıyan Sabancı, çoktan güneşlenmeye başlamış bile.

Kış aylarının stresini Bodrum'da atan eski Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, sevgilisi Seda Koyunsağan'la teknesinde huzurlu bir tatil geçiriyor. Ayrıca teknede bulunan dostlarıyla da yakından ilgilenen Kızıl, yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmış.

Bodrum'da yazlık evleri bulunan Bülent - Oya Eczacıbaşı çifti de Bodrum'a ayak bastı. Yazlık evlerinin sahilinde görüntülenen Eczacıbaşı çifti, anlaşılan yaz aylarında İstanbul - Bodrum arası mekik dokuyacaklar.

Yazın ilk bombası da yine HT Kulüp'ten geldi. Seben Koçibey'le ocak ayında boşandığı iddia edilen genç işadamı Mehmet Pisak, yeni sevgilisiyle teknesinde görüntülendi. Geçtiğimiz yıl aynı teknede Seben Koçibey'le tatil yapan ünlü işadamı, bu yaz yeni sevgilisiyle aynı teknede sarmaş dolaş objektiflere yansıdı.

Başarılı işkadını Demet Sabancı Çetindoğan da yaz tatiline Bodrum'da start verdi. Jet-ski keyfi yapan Demet Hanım, su kayağında profesyonel sporculara taş çıkardı.

Dedim ya bu yaz çok renkli geçeceğe benziyor...

Herkese iyi yazlar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR