Sosyetenin yeni anne olmuş ya da anne olmayı heyecanla bekleyen isimleri, bugünlerde tatlı bir telaş yaşıyor. İkiz kızlarını bekleyen Derin Mermerci Aydın, bunun en güzel örneği. Siyah tül eteği ve göbeğini saran bluzuyla önceki akşam bir arkadaşının doğum gününe katılan Derin Hanım, hamilelikte bile tarzını ortaya koymayı başardı. Hamileliğinin sekizinci ayına yaklaşan Aydın, kısa süre sonra ikizlerini kucağına alacak.



İşadamı Batu Aksoy'un eşi Gözde Aksoy da geçtiğimiz hafta Amerikan Hastanesi'nde oğlunu kucağına aldı. Annelik duygusunu yaşayan Gözde Hanım'ı ve babalık heyecanı yaşayan Batu Bey'i tebrik ederim.



Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih'e ilk torun sevincini yaşatacak olan Romina Herzikowitz ve eşi Niv Herzikowitz, yakında dünyaya gelecek bebeklerini heyecanla bekliyor. Hamileliğinde yürüyüşlerini aksatmayan Romina Hanım'a eşi Niv Bey eşlik ediyor.



Anne olmayı sabırsızlıkla bekleyen bir diğer isim de Arzu Komili Baştaş. Bebeğine ciciler almak için son hazırlıklarını tamamlayan Arzu Hanım, geçtiğimiz günlerde annesi Alev Komili ile Nişantaşı'nda alışverişe çıkmıştı. Bebeğini merakla bekleyen Baştaş, bebeğinin cinsiyeti hakkında ser verip sır vermemiş.



Baby shower partisiyle bebeklerinin geleceğini müjdeleyen Kazım Köseoğlu’nun eşi Irmak Köseoğlu, geçtiğimiz günlerde bebeğini kucağına aldı. Can Köseoğlu'nun eşi Zeynep Hanım da oğulları Kerim’in ardından ikinci oğluna kavuştu.



İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Didem Antebi de geçen ay oğlu Moris Mert'ine kavuştu.

Yeni anne olan ya da annelik sevincini yaşamayı sabırsızlıkla bekleyen ünlü isimleri ben de tebrik ediyorum. Dünyaya gelen can'larına Allah'tan uzun ömür diliyor anne ve baba olan sosyetenin ünlü isimlerine, çocuklarıyla birlikte geçirecekleri güzel günler diliyorum.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR