Nisan ayının bitmesine az bir süre kala yazı bırakın hala bahar bile gelemedi.

Soğuk hava, yağmur, yağış derken İstanbul'un sosyal hayatında yavaşlama söz konusu oldu.

Davetler, organizasyonlar ve etkinlikler özellikle açık alanlarda yapılması gerekenler yağışlar nedeniyle teker teker iptal oluyor. Bu da İstanbul'un renkli sosyal hayatını maalesef olumsuz etkiliyor.

Gelmeyen yazla birlikte çoğu kişi artık sıcak ülkelerde tatil yapıyor. Oysa geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Bodrum'da ve Göcek'te tekne sezonu çoktan açılmıştı. Hafta sonlarını teknede geçiren sosyete, cumadan Ege ve Akdeniz'e doğru yola çıkıyordu. Havalar böyle olunca bu planlar biraz askıya alındı.

Havaların iyi gitmemesi eğlence hayatına başka bir yön vermeye başladı. Sosyetede bu aralar çok moda olan ev partileri herkesin dilinde. Öte yandan rezidanslarda yapılan partilerde yine çok moda.

Sıcak havaya hasret kaldığımız bugünlerde, sosyete sıcak ülkelerde tatil yapıyor demiştim. Geçtiğimiz haftalarda Yasemin Masis ve eşi Dikran Masis, Maldivler'de ikinci balaylarını yaptı. Esra Oflaz Güvenkaya ve eşi Ziya Güvenkaya da Maldivler'in sıcak güneşinin tadını çıkardı. Yaz İstanbul'a gelmeyince, insanlar yaza gitmeye başladı.

Maldivler dönüşü Yasemin Masis, arkadaşı Neslişah Alkoçlar Düzyatan'la Yunanistan'a giderek sahilde güneşli havada poz vermişti. Anlaşılan Yasemin Hanım, yaz mevsimine hasret kaldı herkes gibi...

Umarım en kısa zamanda güneşli günler göreceğiz. Uzayan ve gelmeyen yaza inat, içinizdeki güneş hiç batmasın.

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR