Martın ilk günlerini yaşıyor olsak bile malum havalar hala soğuk. Kış aylarındaki kapalı hava, kar fırtınaları ve yağmurlar ruhumuzu daralttı. Bunun akabinde aldığımız acı ve üzücü haberler sıkıntımızı ikiye katladı.

Kış aylarında yavaşlayan sosyal hayat, baharla birlikte hız kazanacak. Renkli davetler, muhteşem düğünler ve birbinden güzel etkinlikler bahar aylarında artacak. Artık bir an önce bahar gelsin diyoruz.

Zor bir kış geçirdik... Özellikle Türkiye gündemine damgasını vuran kadın cinayetleri bu sene tavan yaptı. Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın acısı tazeyken, Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde zeytinlik alandaki barakada bulunan yanmış kadın cesediyle acımız daha da arttı. Cinayetler, kadına şiddet ve cinnet getiren kişilerin haberleri gündemden düşmedi.

Sosyetede de bu kış çok zor geçti. Yaşanan ölümler herkesi yasa boğdu. En son geçtiğimiz hafta Feryal Gülman'ın 87 yaşındaki annesi Nihal Sarımuratoğlu, hayata gözlerini yumdu. Feryal Hanım'ın en büyük destekçisi oğlu Aslan Kemal'di. Anneannesine çok düşkün olan Aslan Kemal, Los Angeles'tan acı haberi duyar duymaz İstanbul'a koştu. Feryal Hanım'ın biriktirdiği dostları da cenazede kendisini yalnız bırakmadı. Bir tek boşanma davaları devam eden 22 yıllık eşi Kemal Gülman yanında yoktu. Feryal Hanım'a bende sabırlar diliyorum.

Artık bahar gelsin diyorum. Çünkü güzel güneşli günlerle birlikte güzel haberler alacağımıza inanıyorum.

Baharın gelmesiyle birlikte artan davetler ve renkli organizasyonlarda görüşmek ümidiyle...

Güzel haberler alacağımız, Türkiye gündemine damgasını vuran mutlu haberlerle dolu günler geçirmek dileğiyle...

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR