Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Uludağ'da, bu sezon çok hareketli geçecek. Sömestr tatiliyle birlikte çoluk çocuk dağa kaçmayı planlayan sosyete, şimdiden bavulları hazırladı.




Kar yağışının etkili olduğu Uludağ'da oteller ve rezervasyonlar dolmuş durumda. Güzel bir kış sezonu yaşayan gözde kayak merkezi, sömestr tatilinin başlamasıyla en hareketli günlerini yaşayacak.




Hem İstanbul'a yakın oluşu hem de birbirinden lüks otellere ev sahipliği yapmasıyla bilinen Uludağ'da gündüz kış sporları ve etkinliklerle dolu geçiyor. Geceleri, eğlence tavan yapıyor. Özellikle Grand Yazıcı Otel'in bölgedeki hareketlilikte etkisi çok büyük.

Bolu Kartalkaya, Erzurum Palandöken ve Kars Sarıkamış'taki kayak merkezlerinde de hatrı sayılır bir doluluk oranı var. Kış turizmine katkı sağlayan gözde kayak merkezlerinden Uludağ, İstanbul'a 215 km mesafesiyle rakiplerinden bir adım öne çıkıyor.

Bu sömestr tatilinde özellikle sosyetenin genç temsilcileri kayak yapmak için Uludağ'da olacak. Küçüklüğünden beri Uludağ'da kış sezonunu geçiren Neslişah Alkoçlar Düzyatan işlerinden fırsat bulduğu an dağa gidecek. Londra'da eğitim gören kardeşi Aslışah Alkoçlar da tatilde babasının yanına dağa çıkacak.

Sömestrin gelmesini dört gözle bekleyen öğrenciler kadar bizde kış turizminin öne çıkan merkezlerinden Uludağ'daki hareketliliği sizlerle buluşturmaya can atıyoruz.

İyi haftalar


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR