Sosyete sanata doyacak...




Çağdaş sanatın yeni başkenti olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul, 13-16 Kasım tarihleri arasında Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde sanatseverlerle bir araya gelecek olan birbirinden değerli sanatçılar ve eserler şimdiden merak konusu oldu...




Çin'den gelen galerilerin ve sanatçıların da ağırlanacağı Art İstanbul Sanat Haftası'ya birlikte 10 Kasım'dan 16 Kasım'a kadar sanatla dolu bir hafta geçireceğiz.




Sosyetenin sanatsever isimleri, sanat adına bu önemli fuarı kaçırmayacaktır. Geçtiğimiz yıl oldukça renkli ve heyecanlı geçen Contemporary İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı eminim bu yıl da beklenen ilgiyi görecek.




Bu yıl fuara 23 ülkeden 108 galeri, 550'den fazla sanatçıyla katılıyor. Galerilerin 60'ı yurtdışından 48'i yurtiçinden. Geçen sene fuarı 72 bin kişi ziyaret etmişti bu yıl daha çok ziyaretçi bekleniyor.




Çağdaş sanatın gelişmesi, yurtiçi ve yurtdışında tanıtılması ve Türkiye’nin dünyanın başlıca uluslararası sanat merkezleri arasında yerini alabilmesi için çalışmalarını sürdüren Contemporary Istanbul dünyanın en önemli koleksiyonerlerini, sanat profesyonellerini ve özellikle yabancı basını bir araya getirmek, Türkiye’den çağdaş sanat hakkında uluslararası alanda daha kapsamlı bilgilendirmek amacıyla düzenleniyor.




Sanata olan tutkusuyla bildiğimiz sosyetenin ünlü isimlerini de fuarda görüntüleyeceğiz.

Siz de birbirinden değerli sanat eserlerini görmek ve sanata doymak için 13 - 16 Kasım tarihleri arasında başka bir randevu vermeyin derim...

Sanatla dolu günler dilerim...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR