Sonbahar rehaveti...

Kasım ayı ile birlikte sonbahar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Güneş bazen yüzünü gösterse de içimizi ısıtmaya yetmiyor... Dökülen yapraklar, havanın erken kararması ve soğukların başlamasıyla birlikte sonbahar ayının tüm rehaveti üzerimizde...

Hal böyle olunca sonbahar ayı İstanbul'un sosyal hayatını da olumsuz etkilemeye başladı. Eylül ayında artan açılışlar, davetler, konserler, gösteriler, sergiler ve daha birçok aktivite yerini sessizliğe bıraktı.

Havalar kapalı olunca sosyetenin ünlü isimleri eve kapandı diyebilirim. Kimi evinde dostlarını ağırlıyor kimisi de alışveriş merkezlerinde dostlarıyla buluşarak ya yemek yiyor ya da alışveriş yapmayı tercih ediyor.

Kış aylarına kadar bu durum böyle sürüp gidecek. 15 tatiliyle birlikte yurtiçi ve yurt dışındaki kayak merkezlerine akın edecek olan sosyete, bugünlerde evinde dinleniyor.

Bebek ve Nişantaşı caddeleri de boş sayılır. Sosyal hayatın sönük geçtiği İstanbul'da iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri kışa hazırlık yapıyor diyebilirim.

Sonbahar rehavetini çabuk atlatmamız dileğiyle...

İyi haftalar...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR