Seksi kadından anlayan dergi FHM, yeni sayısında dünyanın her yerinden okuyucuların katıldığı oylamayla yılın en seksi kadınlarını seçti. Kelly Brook’un 23’üncü sırada olduğu listede Kate Upton 18 numarada. Dünya gençlerine göre Katy Perry 12 numara. 10 numarada Scarlett Johansson bulunurken, 7 numarada Beyonce, üçüncü sırada ise Rihanna var. Birinci sıra ise Oscar’ıyla daha seksi bir hale gelen Jennifer Lawrence’ın olmuş. Tabii bu liste popülerlikle, kariyer gelişimiyle de yakın alakalı. Ülkemizde hâlâ bir seks ikonu olarak gösterilmeye çalışılan Adriana Lima ise ilk 50’de yok. Çünkü Adriana Lima’yı bizim haricimizde pek hatırlayan yok. Gündemi geriden takip etmekte üstümüze olmayışının yeni dönem kanıtı Adriana Lima’dır bence. Bir zengin beyle adının çıkıp Türkiye’ye yerleşmesine ne kadar kaldı acaba, ben asıl onu merak ediyorum.




Olan biten




- Dünyada 130’uncu yılını kutlayan Bvlgari, Türkiye’de Işıl Reçber’in ev sahipliğinde bir davet düzenledi. Sosyetenin ileri gelenlerinin davetli olduğu günde tanıtılan yeni sezon mücevherlerine ilgi bir hayli fazlaydı.




- Zorlu Center PSM’de sergilenen Notre Dame'de Paris müzikali herkes tarafından sevilen bir eser oldu. İlk önce oyunun orijinalindeki gibi Fransızca değil de İngilizce olması biraz yadırgandı ama hayran olunası oyunculuk konuyu hemen değiştirdi.




- Cameron Diaz’ın başrolünü oynadığı ‘Öteki Kadın’ filminin gösterimi dün yapıldı. Filmi izlerken Diaz’ın ‘The Body Book’ adında bir kitap yazmasının ne kadar haklı olduğunu düşündüm. Galiba o kitabı edinip Diaz’ın reçetelerini incelemek gerekiyor.




Sıkılaşma mı dediniz?




Gittiğim zaman sürekli güzel vakit geçirdiğim ama hâlâ bir ayak alışkanlığı yakalayamadığım Karaköy’e düzenlenen gezilere genelde katılmaya çalışıyorum. En son sağlıklı yürüyüş ayakkabısı MBT böyle bir gezi düzenledi hatta. Efsane rehberimiz Saffet Emre Tonguç önderliğinde hem Karaköy’ün gizli saklı tarihi ortaya çıkarıldı, hem de MBT’ler test edildi. Yürürken normal bir ayakkabıyla harcadığınızdan daha fazla efor sarf ettiğiniz ve bu durumun vücudunuza sıkılaşma olarak geri dönmesine neden olan ayakkabı özellikle bacaklar ve kalça üzerinde çok etkiliymiş. Erkekler için fikrimi belirtmem gerekirse, üzerinde durmak ilk başlarda biraz tuhaf gelse de, sonradan bacaklarınızın yürürken bile çalıştığını fark edip kullanmaya devam ediyorsunuz.




En son Karaköy notları




- Sevdiğim mekânlardan Nar’ın üstü butik otel oluyormuş. 6 odalı otelin ziyaretçileri daha çok yabancılar olacaktır.




- Port Hotel’in yanındaki Louis, Karaköy’ün yenilerinden. Türk mutfağıyla dünya mutfağının füzyona uğratıldığı mekân çok şık olmuş.




- Galeri Mana’da “Bizi Yunanlardan ve Romalılardan Kim Kurtaracak” adlı bir sergi var. Vezzoli’nin eserleri çok başarılı.




- Modern eskici Junk, Aslı Atamer’in sahip olduğu keyifli mekânlardan. Satın almak için çok güzel şeyler bulabilirsiniz.




- Tarihi banka kasalarının arasına kurulmuş Kasa Lokanta Bar yazın gelmesiyle limonatası ile yine öne çıkacak gibi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR