Perşembe akşamı Sofa Hotel‘in içindeki ArtHall‘da buzlar içinde bir parti vardı. La Prairie’nin yeni ürünü Alpler’de buzun altında yaşayan bitkilerden üretildiği için buz konseptine gidilen partide kozmetik meraklısı birçok ünlü vardı. Gecenin başında Gül Gölge Saygı ve Güzide Duran‘la karşılaşmak güzel bir başlangıçtı


benim için. Gül Gölge Saygı harıl harıl yeni sezon kreasyonu için çalışırken Güzide Duran ise çocuklarını anlattı. Televizyon programı yapmak istiyormuş ama “Herkes ben evlenince bu işleri bıraktım zannediyor galiba, o yüzden yeni proje teklif etmiyorlar“ dedi gülerek. Çocuklar büyümüş, Güzide sahalara dönmeye hazır, bilginiz olsun. Gecenin bir diğer güzeli Işıl Reçber ise Rüştü Bey’siz geldiği için çok fazla kalmadı ama yine de zarafetiyle bakışları topladı. Partinin ertesi günü Paris Moda Haftası için yolculuğa çıkacak olan Arzu Kaprol‘de yeni sezon heyecanı vardı. Hatta partide biraz takılıp yeniden atölyeye döndü. Deniz Berdan ise İstanbul Moda Haftası çalışmalarını hızlandırmış, defile projesinden bahsetti. Erkek moda tasarımcısı Hatice Gökçe ve Emre Erdemoğlu da gece boyu sohbet halindeydi. Tanem Sivar her zamanki enerjisiyle etrafa neşe saçarken geceye biraz geç katılan Gonca Vuslateri de gece boyu beni en çok güldüren kişi oldu. Yalan Dünya’daki Vasfiye tiplemesinin neredeyse bütün repliklerini ezbere bildiğim için Gonca ile sürekli atışmak iyi geldi. Bu arada piyano dersleri alan Gonca, neden ders aldığını sorduğumda “Torunlarıma hava atmak için” diyerek güldürmeye devam etti. Daha önceki ürünlerinde havyar kullanarak devrim yaratan La Prairie bu sefer de buzların altında yaşayan bitkileri hayatımıza sokarak müthiş bir partiye imza attı.




Kate Upton’da ne buluyorlar?




KATE Upton yeni açtığı Instagram hesabına bir haftada 500 bin takipçi toplayınca, eski mankenlerden Carol Alt‘ın “Ne buluyorlar bu Kate Upton’da” sözlü saldırısına maruz kalmış. Carol Alt’ın konuyu ortaya sormasına


gerek yoktu, yoldan herhangi bir erkek çevirip sorusunu yinelemesi yeterliydi bence. Ne bulacaklar, yeni bir seks ilahesi buluyorlar tabii ki!




Oscar kanalı




Hafta sonu evde oturmak için plan yaptıysanız, bu planınızı Digiturk’ün Oscar kanalı başında daha keyifli bir hale getirebilirsiniz bence.Dün ya üzerinde Oscar adının kullanılmasına izin verilen üçüncü kanal olma özelliğini taşıyan Digiturk Oscar, pazar akşamı yapılacak olan törene kadar sürekli Oscar’lı filmler gösteriyor. Aday olan bazı filmleride izleyebileceğiniz tematik kanal, Oscar Töreni ile yayın hayatına son verecek.




Askıda ne var?




Bir arkadaşım aracılığıyla tanıdığım askidanevar.com sitesinden bahsetmek istiyorum şimdi. Eski geleneklerde fırından iki ekmek alıp birini ihtiyacı olanın alması için askıya koyuyarlarmış, günümüze yetişemeyen bir âdet ama amacı güzelmiş.Şimdi bu sistemi öğrencilerin yararlanması için modifiye etmişler. Askidanevar.com’a üye restoranlarda yediğiniz ye meğe biraz fazla ücret ödeyerek,ihtiyacı olan öğrencilerin para ödememesini sağlıyorsunuz.Sitede kolay anlatımlı açıklamasıda mevcut. Karıştırın ve öğrencilere bir el atın derim. Ben kendi öğrencilik günlerimi düşünerek siteye bayıldım açıkçası.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR