Eskiden ünlülerin aşk hayatına özenilir, hareket istenirdi şimdi de herkes hayatlarındaki trafikten şikâyetçi. Yanındaki kızı ikinci kez göremediğim arkadaşlarım var mesela. Bizi tanıştırırken “Bu seferki çok farklı, çok iyi anlaşıyoruz” gibi cümleler sarf edip bir sonraki görüşmemizde sevgilisini sorduğumda “Hangi kız?” diye soran erkek bolluğu mevcut. Kadınlar cephesi ise biraz daha duygusal. Genelde bir kişiyi sevip ona takılı kalan kadınlar, o adamı unutabilmek için gecelik skorlar peşinde koşmaya bayılıyor. Sürekli devir daimin olduğu hayatlar hakkında araştırma yapılsa ortaya çıkacak ki herkes mutsuz! Bu olaylar hayatın genel akışında yer alırken bir taksi yolculuğunda şoförün yanından geçtiğimiz bir çifti göstermesiyle ortalık aydınlandı. Şoför, apartman boşluğunda birbirine sarılan çifti gösterip “Benim zamanımda bir kıza böyle sarılabilmek için 3 ay geçmesi gerekirdi” dedi gülümseyerek. Sevgilisinin elini tutabilmek için attığı taklaları anlattı gayet sevimli bir şekilde. Ve sözüne devam etti “Şimdi sabah internetten yazışmaya başlayıp akşam da yatıyorlar, tanışmaya bile fırsat yok” dedi. Şoför beyin çıkarımı geldi hedef tahtasını 12’den vurdu. Fast food yemeklerden gelen hız tutkumuz, ilişkilere de yansıyınca sonuçları gittikçe büyüyen yalnızlık olarak hayatımıza işliyor. Flört süresini ne kadar az tutarsak o kadar fazla çuvallıyoruz, orası kesin. Ama her şeyin çok hızlı yaşandığı günümüzde, olayı nasıl yavaşlatacağız bunu bilen yok. İşi çözenler zaten ilişkilerini koruyarak yola devam ediyorlar. Diğerleri ise skor tahtasına bir çizik daha atmak için didinmekte.




Kalça sallama trendi




Bir süredir gece kulüplerindeki eğlencenin asıl starı R&B müzik oldu. O an hangi müzikte eğleniyorsanız eğlenin araya bir R&B şarkı atıldığı an gecenin şekli değişi veriyor. Sanki insanlar bütün gece o anı beklemişler gibi çözülü veriyorlar. Yaz dönemini Türkçe hit açısından zararda kapatınca insanlar R&B’ye tutuluverdi.


Öyle ki sadece bu tarz şarkıların çalındığı özel partiler düzenlenmeye başlandı. Bu tip partilerin ana kuralı kalça sallamak. Bu partilere katılmak istiyorsanız “sallamayı” öğreneceksiniz, başka yolu yok! R&B gecelerinin en eğlencelilerinden biri perşembe günü Propaganda’daydı mesela. Partiyi düzenleyen Ayşegül Şener “Bu gece mekânı New York’a çevireceğim” diyordu, dediğini yaptı. Valla bir ara kendimi Medcezir’in “kötü kalpli ”


yakışıklısı Metin Akdülger ve Can Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu’yla aynı takımda, rakiplerimize


meydan okuyarak “battle ” yaparken buldum. Eminem kliplerindeki kafaya az kalmıştı yani. Bu ara da Metin Akdülger’in harika bir R&B dansçısı olduğunu da öğrenmiş olduk. Diziye acilen uygun bir sahne yazılması gerek.




Oyuncu albümü




Oğuzhan Koç daha çok 3 Adam grubunun “güzel olanı” olarak bilinse de yaptığı şarkının güzelliğindendir belki, ben onu Gülben Ergen ile yaptığı ‘Giden Günlerim Oldu’ düetinden hatırlıyorum. Yüksek duygudaki bu şarkı zamanının iyileri arasında anılabilir. Bu yüzden Oğuzhan’ın solo albümünü duyunca şaşıranlardan


değilim. Önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek albümü çıkmadan önce dinleme olanağı buldum ve büyük kozunun Alper Erinç’in aranjeleri olduğunu gördüm. Yaz başından beri bu albümle uğraşan müzik adamı yine çok temiz bir iş çıkarmış. Hit şarkı ‘Ben Hala Rüyada’ radyolarda çalmaya başladı bile.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR