Yılın ilk mayolu pozunun bu sefer ne Hülya Avşar'dan ne Gülben Ergen'den ne de Sibel Can'dan değil de, sürpriz bir isim olarak Gonca Vuslateri'den gelmesi sevindirici oldu. Hoş Gülben Hanım'ın küçük bir yakalanma pozu olmuştu ama eskisi gibi yer gök inlemiyor artık.


Bu yüzden lütfen hatıralarımızda bu sene yazın gelişini Gonca'nın Vogue'daki mayolu pozları temsil etsin.




Eekekler cephesinden ise bu senenin ilk mayolu geçidi futbolcu Burak Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. Çeşme'deki tatili sırasında görüntülenen Yılmaz'da normal olarak tam bir futbolcu vücudu var.


Fenarbahçeli Volkan da eşi Zeynep Demirel'le sobelenenler arasında.




VE ünlülerin çocukları... Yazın gelmesi ufaklıklara da yarıyor ve aileleriyle birlikte bir güzel tatile çıkıyorlar. Buraya kadar her şey iyi de o çocukların büyüyeceği günler hiç düşünülmeden denize çırılçıplak sokuluyorlar ya, o duruma kılım. İnternet çağındayız artık, hiçbir görüntü yok olmuyor. Çocuklarınızın çıplak pozlarının ileride elden ele dolaşmasını istemiyorsanız lütfen basının sizi çektiğini bildiğiniz anlarda çocuklarınızı denize çıplak sokmayın.




Gecenin sonu




Kaç senedir Çeşme müdavimi olmama ve neredeyse hemen her kulübü test etmeme rağmen gecenin sonunda uğranılan Riders'a bir türlü gidememiştim. Nedeni ise Riders denilince "Orası sabah 05.00'ten önce dolmuyor ki" dedikodusunun yaygınlığı. Aya Yorgi koylarından çıkıp, hafif acıkan karınlarını doyuran eğlence severler ancak bu saatte gidiyor olmalı diye düşünürdüm ama sonunda gidebildim.


Tabii ben meşhur olduğu sabah saatlerinde gitmeyi reddettiğim için 03.00 sularında malum kulübe doğru yola koyuldum. Çalan müzik o kadar güzeldi ki, fark etmeden 05.00'e kadar dans etmişiz. Ve o saatte bir de baktım, benim geldiğimde çok kalabalık olmayan kulüp hınca hınç doldu. "Sabahlara kadar eğlence" teriminin gerçek adresini de test etmiş oldum.




Kuytu lezzetler




Alaçatı'nın en eski markalarından Kuytu'nun eski halini ve lezzetini bilenler yeni mekâna da koşar adım gidiyor. Beni de İzmirli arkadaşlarım uyardı ve Kuytu'da yemek yedim. Hani mezelerden ve ara sıcaklardan ana yemeğe geçemediğiniz restoranlar olur ya, Kuytu'nun lezzeti de o hesap. Çilekli roka salatası ve enginarlı pilavı size büyülü anlar yaşatırken, ara sıcak olarak verilen kıymalı böreğin hamurunun krep kıvamında olması bizi mest etti.


Patlıcanlı beğendiyle servis edilen köftesi de ayrı bir olay.


Restoranın üst kısmı otel olarak hizmet vermekte. Konaklayan arkadaşlarım otelin hizmetini anlata anlata bitiremediler.




En seksi süper kahraman




Süper kahraman filmlerinin hikayesizlikten başını sonunu birçok kez çekmelerine alıştık artık. Kırk yıllık Superman'imizin "Man of Steel" olarak lanse edilip baştan çekilmesine de bu yüzden ses çıkartmayıp merak içinde sinemaya gittim. Sonuç; görmediğimiz bilmediğimiz hikâyeleriyle harika bir Superman! Üstelik bu sefer Superman rolünde son dönemde en seksi erkek sıralamasında üst sıralarda gördüğümüz Henry Cavill var. Tudors dizisinde oynadığı dönemlerde yükselişine başlayan genç aktör Man of Steel'de star kategorisine geçer artık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR