- ÖKÜZ denince İzmir bölgesi için sular duruyor, çünkü İzmirlilerin yıl boyu en çok gittikleri mekânın adı bu. Hikâyesi de gayet ilginç geldi bana. İzmir'in meşhur Gazi Kadınlar Sokağı'na açılan Öküz burada çok popüler olunca hemen karşısına Tren açılmış. Öküz'ün sahibi Karşıyakalı, Tren'inki ise Göztepeli olduğundan arada ciddi bir rekabet varmış.

Bu sezon Alaçatı'da açılacak olan Öküz'ü merak ettim.

- HOOD geçen sene Mood olarak işletilen ve gece gezmeleri sırasında muhakkak uğrayıp biraz shut'landığım bir mekândı ve bu sene Hood adı altında yeni bir kulüp olma peşindeymiş. Riders gibi sabaha karşı gidilen mekânlar arasına girmek için ortam hazırlayan Hood'un kitlesi bakalım nasıl olacak.

- CURCUNA HOTEL Alaçatı'nın en yeni butik otellerinden biri olacak. Adından anlaşılacağı üzere Alaçatı'ya eğlence için gidenlerin favori mekânı olması bekleniyor. 12 odalı butik otel konseptindeki Curcuna Hotel, 25 Mayıs'ta açılıyor. Dinlenmek amacıyla değil de eğlenmek için gidilmesi gerekiyor galiba.




AYA YORGİ EFSANESİ




Bu hafta sonu Aya Yorgi'de Kafepi Beach'in sezon açılışı vardı.




İnsanlar hem yaz mevsimini hem de mekânı özlemiş olacak ki, normalde gece yarısından sonra dolan mekân, 12.00 dedin mi ultra kalabalık hale geldi. Yaklaşık bir saat sonra da kapılar kapatılıp içeri kimseyi alamamaya başladılar zaten. Mayıs başında ağustos ortası gibi bir gece yaşamak güzel geldi doğrusu. DJ kabininde Cihan Kula'nın olması da iyi geldi. Cihan gençlerin ne dinlediğini araştırıp, ortamı fena halde ateşleyen bir DJ. Sezonda her cumartesi Kafepi Beach'te çalacak olan Cihan Kula'yı yakalamanız şart.




İSTANBUL’DA OLAN-BİTEN




- Lee’nin yeni sezonu Teşvikiye Hardal’da tanıtıldı. Bu senenin modası jean gömleklerin modelleri ve pastel renkli şortlarını pek sevdim. Umarım bu sene sokaklarda şort giyenlerin sayısı artacak.




- Cumartesi Kanyon Cam Ev’de tüm geliri Bolluca’daki köpeklere gidecek olan bir event vardı. Azılı hayvan dostu Işın Görmüş, bağış toplamak için Lush sabunlarını sattı. Güzel hareketti.




- BKM’nin getirdiği müzikal We Will Rock You müzikalinin kapanışı pazar günü yapıldı. Sanırım bu zamana kadar en çok ses getiren gösteri oldu kendisi. Cirque Du Soleil’ler bile bu kadar gaza getirmedi milleti.




BİRAZ MÜSAADE




Yeni romanım Hayvan piyasaya çıkalı neredeyse bir hafta olacak. O bir hafta boyunca heyecanım katlanarak artarken, biraz tanıtım işleriyle uğraşmak biraz da dinlenebilmek için bir hafta izninizi istiyorum. O zamana kadar kitabı okuyanların Twitter hesabımdan görüş bildirmeleri harika olabilir. Ben Hayvan'da oldukça komik şeyler yazdığımı, sürekli söylendiğiniz erkeklerin iç yüzünü anlatmaya çalıştığımı düşünüyorum ama son karar tabii ki sizlerin, hatalıysam bildirin!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR