HITCHCOCK'un hayatının bir bölümünü anlatan filmi nihayet vizyona girdi. Yaşlanmaya başladığı için Hollywood'da ciddiye alınmadığı bir dönemde en iyi filmi Sapık'ın çekmesinin anlatıldığı filmde Anthony Hopkins ve Helen Mirrer'ın oyunculukları doyumsuz.




PİNHANİ yeni albümü "Canlı Yayın" ile evinize hoş bir konser atmosferi yaratmaya gelmiş sanki. Sadece kendi şarkılarını değil, cover da yaptıkları konser albümünde tam "Biraz hızlansa keşke"


dediğiniz anda ayağa fırlayayacağınız bir bölüm de kaydetmişler.




JUSTIN Tiberlake başarılı klipleriyle bizi elinde tuttmaya çalışadursun, albümü 20/20'nin bağlayıcı bir etkisi olduğunu söyleyebilirim. 70'lerden bu yana hızla değişen pop, soul ve R&B'nin sağlam karışımının yapıldığı albüm daha çok hit çıkarır.




Keçi düeti




Ferhat Göçer'in Ttnet reklamlarında tahammül sınırlarını zorlayan şarkı söylemesine youtube'da keçi bağırmaları eklenerek bir video yapılmış. Aslında olaya keçi eklenmese de oldukça komik bir reklamla karşı karşıyayız, istedikleri belki de buydu.Durumun komikliği bana yıllar önce Sezen Aksu ve ahalisiyle bir kulüp çıkışı gidilen çorbacı maceramı hatırlattı. Mekanın televizyonunda açık olan Kral Tv'de Candan Erçetin ilk albümlerinden bir şarkı söylüyordu ve Sezen Aksu dayanamayıp "Bu kızın sesi çok iyi ama keçi vibratosundan kurtulması gerek. İlk başlarda sesle oynamanın bir marifet olduğunu sanılıyor, kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz, gayet normal" demişti. Yıllar geçti Candan Erçetin'in ilk albümlerdeki ses titretmelerinden eser kalmadı hakikaten. Peki hakkında bu kadar şey yazılıp çizilmesine rağmen Ferhat Göçer'in tizlik ve vibrato derecesini arttırması ne olacak? Düet merakı onu keçilere kadar götürdü gördünüz mü?




Kilim desenli erkekler




Dita Emmet'in Türk kilimi deseleriyle yarattığı ayakkabıları Amerika'da oldukça popülermiş. Bullet dergisinin internet sitesinde ana sayfadan tanıtılan ayakkabılar "Türk kilimi desenli erkek botu"


diye tanıtılıyor. Bir yeriden bize ait bir şeyi görünce paylaşmak istedim. Tasarımcılarımızın % 90'ının asla göremeyeceği ilgiyi, özgün olduğu için öne çıkan emektar kilim deseni kazanıyor, bak sen şu talihe.




Blow geceleri




Eğlence anlayışı bir ara ne güzel erken saatlere çekilmişti ama yeninden gece yarısından önce kimsenin gitmediği kulüplerle başbaşayız. Onların en popülerlerinden biri Blow. Taksim'deki The Hall'ın içinde hizmet veren mekan gece 02'de başlayan eğlencesiyle pek meşhur bu aralar. 5 Nisan'da Claire Morgan'ı getirip büyük atağa geçen kulüteki eğlenceye dair facebook sayfalarına girip bakarsanız, oradaki fotoğraflardan yaşananları kıskanabilirisniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR