Online dergilerde son durum




Yurtdışından takip ettiğim dergilerin ve gazetelerin tablet versiyonlarına geçip mutlu bir şekilde hayatıma devam ederken mevcut Türk dergilerine de göz atmak istedim. İlk durağım GQ'nun tablete taşınmış halini sevdim. Dergideki konuların daha detaylı bilgilerini bulabildiğiniz tablet versiyonunda sürekli karşınıza çıkan görüntülü sayfalar okuma keyfinizi katlıyor. Vogue da aynı şekilde, okuduğum kadın dergileri arasında tablet versiyonu üzerinde en fazla çalışılmış olanı. Men's Health'in de dergide bulunan hareketleri görüntülü olarak vermesi büyük bir artı. Evde ya da salonda çalışırken yaptığınız hareketlerin ne derece doğru olduğunu kısa filmler eşliğinde öğreniyorsunuz, büyük kolaylık. Ama Türk tablet piyasasının kuşkusuz en iyi uygulamasını Log Dergisi yapmış. Log, aldığı reklamları da tablete uygun bir şekilde hareketli yaptığı için bir yandan dergiyi okuyor diğer yandan da sayfalardaki elektronik oyuncakları karıştırıyorsunuz. Teknoloji başlığı ilgimi çok çekmediği halde dergiye bayıldım. Tabletinize bedava indirebildiğiniz dergiyi muhakkak karıştırmanız gerekli.






Kadınların yeni objesi: Sneijder




Futbolcular her şekilde kadınların ilgisini çeker ama ülkemizdeki takımlara transfer olan yabancı futbolcuların bazılarının rüyalara bile girdiği gerçeği var! Hatta futbolu çok sıkıcı bulan kadınlar bile konu yabancı futbolcu olunca ses çıkaramıyor. Geçtiğimiz senelerde Beşiktaşlı Quaresma kadınların seks objesi olmuşken şimdi de Galatasaray'a transfer olan Wesley Sneijder tüm sohbetlere konu oluyor. Şimdilik sadece konuşulmakla kalınıyor tabii ama Sneijder İstanbul'a alışıp,gece gezmelerine başladığı anda neler olacak bilinmez.






Şehrin en İtalyan'ı




Carluccio's ilk açıldığı dönemlerde ilgimi çekip yazıma konu olmuştu ama bu sefer kendisi hakkında daha derin lezzet araştırmasına girebilmek için bir kez daha ziyaret ettim. Şu sıra 24 Kitchen'da verdiği 15 dakikada hazırlanan pratik yemekleriyle favorim haline gelen İngiliz aşçı Jamie Oliver'ın da hocası olarak kabul edilen Antonio Carluccio'nun markasının en önemli silahı peynir tabakları. Balzamik ile sotelenmiş arpacık soğanları ve bebek enginarlarla ortaya gelen peynir tabağı bir harikaydı. Peynir çeşitlerinden mozerella, ve gorgonzolalar müthiş. İtalyan mutfağına gelmişken makarna yemeden olmaz diyenlere hafif acılı kabak soslu penne ve benim gibi balkabağı hayranlarına Tortelloni di Zucca e Mascarpone'nu önerebilirim. Finali tadımlık ama tahrip gücü çok yüksek çikolatalı bir tatlıyla yapmak isterseniz Pasticcio di Cioccolato'yu deneyin, asla pişman olmazsınız.






İç çamaşırlı EMRE




Evet günümüz şartlarında Emre Altuğ'un Hafta Sonu dergisine verdiği "iç çamaşırlı" pozları için cesur denilebilir ama üzerine gidilebilecek güzellikte bir fikir olmasına rağmen uygulamanın bu kadar kötü olmasını Emre hak etmiş midir, tabii ki hayır! Seksi değil, mesaj içerikli değil, fashion değil, peki bu çekim ne için? Emre'nin Testosteron oyununa başladığı duyulsun diye... Bence Emre daha iyi bir stili hak ediyordu böyle bir çekim için. Oyun durumunu ise gerçekten merak ettim. Daha önce gidip izlememe ve çok beğenmeme rağmen en kısa zamanda Emre'li Testosteron'u da görmem lazım.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR