Yeni yılda keşke...

*Magazin dünyasındakiler birilerinin eski sevgilileriyle bir arada görülünce kıyamet kopmasa... Sanat dünyası dediğin bir avuç insan aslında, arada kendi içinde birleşmelere gitmesi normal, abartılacak bir durum yok.




*2013'te aramıza katılacak komedyenlere "Yeni Cem Yılmaz", erkek şarkıcıya "Aynı Tarkan", kadın soliste de "Ajda'nın tahtına aday" başlıkları atılmasa... Bir mucize olmadıkça bu kadar yetenekli birilerine tekrar rastlamamız gittikçe zorlaşıyor.




*Bankalar müşterilerine karşı daha insaflı olsa ve hemen her gün mesajlarla olmadı telefon aramalarıyla tacizlerinden vazgeçseler. "İstemiyorum/ilgilenmiyorum" gibi Türkçe kelimleri de anlamadıkları için işimiz giderek daha da zorlaşıyor.




*İnsanlar bencilliklerinden vazgeçip başkalarının haklarına saygı göstermeye başlasalar keşke. Benmerkezci insanlar yüzünden doğru düzgün ilişki yaşanamaz hale geldi ortalık. Sorduğun zaman herkes "aşk" istiyor ama kendinden de vazgeçmiyor.






Parti canavarlarına




Bunca yıllık eğlence kariyerimin püf noktalarını sizlerle paylaşmak istedim bu sefer. Eğer yeni yılın ilk günü fena halde dünden kalma durumlarınız varsa evdeki naneleri kaynar suda bir süre bekleterek yararlı bir çay elde ederek güne başlayabilirsiniz. Ardından yiyeceğiniz muz vücudunuzun potasyum denegesini yeniden kurmasını sağlarken, kahvaltıda tüketeceğiniz yumurta da sizi sağlam bir şekilde toparlar. Hatta kuşkonmazlı bir omlet yaparsanız işiniz daha da kolaylaşır. Gün boyu portakal suyu ve maden sodası içmek de ayılmanıza yardımcı olacaktır. Tuz ihtiyacınızı karşılamak için koca patatesli burger menü söyleyeceğinize önceden ayran içerseniz ortalık biraz durulur. Yeni yılın ilk günü rejime başlayacağım hevesiyle kararlar verip sonradan hakimiyeti kaybetmenizi hiç istemem.






KRAL PARTİ

Geçen senenin katıldığım son partisi Kral TV'nin sanatçı dostlarıyla Refresh The Venue'de yaptığı partiydi. Elini sallasan şarkıcıya çarptığın gecede sahne alanlar bir yandan Kral'a bağlılıklarını sunarken bir yandan da bizi eğlendirdi. Gecede şarkıcıladan çok müzik firmalarının patronları eğlendi desem yeridir, hemen hepsi göbek attı! Tabii ki sahnedekiler hakkında derin dedikodular da masalardan eksik olmadı. Kimin kilo aldığı, kimin saçlarının yeni renginin korkunç olduğu ortalıkta konuşulup kahkahalara meze oldu. Sahnedeki isimler dolayısıyla 2012'nin müzikal bir özetinin geçildiği gece için Kral'a teşekkürler.






Alternatif Mithat Can

Kral'ın yılbaşı partisinden rastladığım Mithat Can'la grubu Piston hakkında konuştuk tabii. Sahneye çıkıp şarkıları söylemeyi bırakın, grubundan bahsederken bile heyecanını anlayabiliyorsunuz Mithat Can'ın, keyif aldığı her halinden belli. Albümün tanıtım konserindeki performansının ne kadar iyi olduğundan bahsederken "Ben de inanamadım" dediği anda anladım ki müzisyen adamın hali bir başka. Birilerine "Çok iyiydin" dediğimde "Teşekkür ederim biliyorum" cevabını almaya o kadar alışmışım ki, Mithat Can beni şaşırttı. Piston'un albümünde Azad Et Beni ve Geldiler adlı şarkıları pek sevdim. Rockseverlere iyi bir alternatif olmuş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR