Nasıl sıcak olmasın ki, dünyanın en ünlü starları sadece bir ödülün peşinde koşmak için Frankfurt'a gittiler, MTV Video Müzik ödülünün! Ben de peşlerinden gittim tabii. Allah'tan Digiturk'e geri geldi de MTV'yi yeniden takip eder olduk. Hatta bu sefer MTV Live ve MTV Hits'e de kavuşup, sevincimizi katladık. Ama canlı bir MTV töreni izlemek Hakikaten acayip bir deneyimdi. Kırmızı halının kenarında dolaşırken yanımdan Gwen Stefani, Isabeli Fontana gecince insan bir tuhaf oluyor. Tüm dünyanin bayıldığı Gangnam Style'in sahibi PSY'la selamlaşıp, Muse'un solisti MAtthew Bellamy'le gözgöze gelmek her gün yaşadıgım şeyler tabii ki değil. Hele Heidi KLum'in gögüsünün birini neredeyse açık birakan kostümüyle dibimden gecmesi gayet ekstrem bir olaydı. Kapıda bunlar oldu bakalım iceride neler olacak diye düşünürken Rita Ora'yla başlayan şov, hemen ardından Fun'la beraber şenlendi.Taylor Swift'in en iyi kadın şarkıcı dalinda ödül almasını salondaki Almanlar pek iyi karşılamadı. Hatta Swift sahneye geldiğinde bile alkış tufanı kopmadı. En iyi erkek şarkıcı ödülünü alan Justin Bieber'in aıi aciklaninca salonda bariz bir yuhalanma sesi dolandı. En büyük coşku ise kesinlikle PSY sahnesinde yaşandı. Herkesin bir ağızdan söylediği tek şarkı da Gangnam Style oldu böylece.






Şıklar, rüküşler ve kalçalar



Gecenin en rüküş kadını ödülünü isabeli Fontana ve Versace'nin 2013 yaz kreasyonuna ait tanımlanamayan elbisesiyle Heidi Klum kucaklar bence. Gwen Stefani grubu No Doubt'a geri dönünce yeniden manasız giyinmeye baslamış doğrusu. Lana Del Rey'in Londra'da bir vintage mağazasından alınan elbisesi pazar günü kiliseye gitmek için kullanılsa iyiydi, törene pek olmamıştı. Rita Ora'nın iddiali kırmızı elbisesi ona bir hayli yakışırken, gögüslerini nispeten kapatıp bacaklara yüklenen Kim KArdasian'ni beğendim. Stephane Rolland imzali kiyafetiyle ilgiyi kalçasından almaya çalışan Kim, bunu tabii ki başaramadı. Gecenin bir diğer kalçalısı Alicia Keys tam bir hayal kırıklığıydı. Kırmızı halıda Stella McCArtney kıyafetiyle göz aldatmacası yaptı belki ama sahnede tayt giyince sonradan pişman olacağı bir görüntüye imza atmış oldu.






Kral duymasın!

MTV 'yle baş etmesi çok mümkün olmasa da töreni izlerken Kral TV Ödül geceleri geçti aklımdan. Bizim geceler pek sıkıcı geçtiği için daha iyisi olsun adina nacizane bir seyler söylemek niyetindeyim. Geçen sene bizde olduğu gibi Frankfurt'ta da starlar ozel koltuklarda takiliyordu ama sahnenin hemen önü gürültü çıkarıp eğlensinler diye adaylarin hayranlarina ayrılmıştı. Birçok ödül önceden sahibine verilerek sadece konusmalari ekrana yansitildi ve zamandan tasarruf edildi. Ayrıca reklam aralarında sürekli DJ müziği ve şovlarla salondaki enerji sabitlendi. Çok da zor şeyler değil aslında ama katkısı inanılmazdı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR