14 Şubat gece gezmesinin asıl planı olan Zorlu PSM'deki Kenan Doğulu konserine gitmeden önce, Raffles Otel'in içindeki Arola restoranın çiftlere özel yemeğine uğradık. Sergi Arola'nın İspanyol lezzetlerini konuşturduğu restoranda Katalan şef Omar Mosquera Mallen'ın elinden çıkma özel sevgililer günü mönüsü tadıldı. Somon ile portakalı buluşturduğu tadlar karşısında mutluluktan dört köşe olup PSM'deki Kenan Doğulu konserine indim. Koca salonu dolduran çiftler birbirlerine sarılmış Kenan'ın aşk şarkılarını dinliyordu. Kulüplerde dans etmeyenler, tiyatroda gülmeyenler toplanıp Kenan konserinde de çok eğlenemedi nedense. Kenan'ın müthiş enerjisi bile bir topluluğu harekete geçiremiyorsa, anladım ki tepkisizlik ata sporumuz olmak üzere, eli kulağında. Konser bitiminde Beyoğlu gezisi yapmak üzere yola çıktık ki ihbarlar nedeniyle yollar kapatıldığı için trafiğe kalmak yerine metroyla gidelim dedik. Şişhane durağında indiğimiz andan itibaren adım başı polisle karşılaşıp kendimizi güvende hissettik doğrusu. Hatta polisler 5 Cocktails & More'un sokağının başında beklemeye başladığı için en güvenli burası gibi geldi. Kumbaracı Yokuşu'ndaki yeni mekân By Bahçe'de ise oyuncu Melisa Doğu'nun doğum günü kutlaması vardı. Doğa Rutkay'ın da aralarında olduğu oyuncu tayfası, Onur Gülmek'in Melisa için çaldığı özel şarkılarla eğlendi.




Sevgililer Günü tipleri




-Sevgililer Günü'nü başka bir şeyle karıştırıp, manitasının kulu kölesi olanlar hayli fazlaydı. Sevgilisine verdiği hediyeyi / çiçeği kendi taşıyan adamlar, sevgililerinin çantalarını da diğer ellerine alarak seviyeyi bir adım yukarı taşıdırlar.




-Sevgililer Günü sosyal medyası kalpli / güllü birçok fotoğrafın yanı sıra, seksi ve samimi durum güncellemelerine de mekân oldu. Özellikle eski sevgiliye nispet yapmak isteyen kızlarımız, yeni sevgilileriyle abartı mutluluk pozları yayınlamayı atlamadı.




-Ve Sevgililer Günü'nün olmazsa olmazı, yılların yalnızlığının acısını 14 Şubat sevenlerinden çıkarmayı görev edinmiş laf sokma timi de olay günü hazırdı. Bu tipler başkalarının mutluluğunu kıskanarak, bol bol tırnak yemeli bir gün geçirdi.




Umut ve Didem'in yeni macerası




NİŞANTAŞI'NDA buluşma noktası olarak illa kafe ya da bar açılacak değil ya, bu dönemin en popüleri bir mağaza. Umut Eker ve Didem Soydan'ın ortaklığında doğan Hole Academie, ikilinin tarzını yansıtan kıyafetler, vintage gözlükler ve aksesuvarlarla dolu. İç tasarımı da hayli ilginç olan mağaza, gençlerin uğrak yeri oldu. Umut ve Didem'i tanıyan herkes, çok eskiden beri böyle bir mağazanın hayalini kurduklarını biliyor ve bu zor zamanlarda birilerinin hayalini gerçekleştirmesine seviniyor... İstanbul'a gelemeyenler için pek yakında internet satışı da başlayacakmış.




Gülşen nasıl bu kadar çabuk zayıflar?




Bu bu hafta 7'den 70'e kadınlar arasında en çok konuşulan konu buydu. "Biz 2-3 kilo fazlamızı veremezken Gülşen bir aydan kısa bir sürede doğum kilolarını nasıl verir" sorusu hanımların gündemindeydi. Bu sorunun sihirli bir cevabı yok aslında, beslenme sistemini çözdükten sonra kilo vermek, kilo korumak o kadar zor değil. Neyin yanına ne yenir konusunu bir matematiğe oturttuğunuz zaman ortada sorun kalmıyor. Asıl sorun irade sistemini kurabilmekte. Beslenmeyi öğrendikten sonrası kolay. Yoksa herkes her gün balkabaklı mocha içsin, çikolatalı pastaları lüpletmek ister, öyle olunca olmuyor bu işler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR