Bodrum'da sezonu açıyor olmanın heyecanı içimde, harika geçeceğine inandığım bir hafta sonu için yola çıktım. Bir uçak dolusu ünlü (oyuncusu, şarkıcısı, modeli, spor hocası) ile sağlık dergisi Formsante'nin Kempinski Barbaros Bay'de düzenlediği davete katılmaktı hedef. Bir sağlıklı yaşam dergisinin etkinliği olduğundan içim de rahat. Bir iki spor aktivitesine katılır, sağlıklı beslenme teknikleri öğrenir, her yönden kazançlı çıktığım bir tatil yapmış olurum diye düşünüyordum. Konuklar arasındaki Hande Kazanova'nın Astroloji Atölyesi'ne katıldıktan sonra aklıma geldi. 16 senelik arkadaşım Hande daha önce benim yıldız haritama bakmamıştı, bu yüzden kendisini pazar sabahı kıstırıp son dönemdeki en büyük aydınlanmamı yaşadım. Bir kere internetten yapılan yükselen burç bulma işlemine güvenmemek lazım. Saçma sapan sitelerde boğa olduğuna inandırıldığım yükselenimin aslında ikizler olduğunu öğrenmek büyük bir şok yaşatırken Hande'nin yıldız haritama bakarak söylediği şeyler inanılmazdı. Hande astrolojiye sarmadan önce de hep fikrine güvenebileceğin, açık fikirli ve açık zihinli biriydi ama 2001'de Astroloji Birliği Derneği'nin kapısını çaldıktan sonra aldığı eğitimlerle işi profesyonelliğe döktü. Yıldız haritama bakıp hayatım hakkında yaptığı yorumları dinlerken şaşkınlıktan ölecektim. Zaten yanlışlarınızı siz de biliyorsun da, tüm bu hataların yıldız haritana bakılarak yüzüne vurulması biraz sert geliyor, toparlanma ihtiyacı duyuyorsunuz. Hani bir psikolog bile bu kadar net atışlarda bulunamıyor neredeyse. Fakat seanstan yüzünüzde güller açarak çıkıyorsunuz, çünkü Hande'nin kendine has sıcaklığı en kötüyü bile söylerken, başınıza geleceklerden korkmamanızı, sadece daha az yara alarak nasıl kurtulabileceğinizi öğütlüyor. Hayatınızın içinden çıkamadığınız bölümlerine ışık tutmak için gökyüzüne bakarak kendinizle yüzleşmenizi sağlayan Hande Kazanova'nın astroloji atölyesine ya da bireysel / kurumsal danışmanlıklarına bir göz atmanız şart!




Şeyda Coşkun göz hapsinde



BÜTÜN Formsante tatilinde Şeyda Coşkun'u gözetledim desem yeridir. Çok güzel bir kadın orası ayrı ama benim bakış amacım farklı. Ne yiyor, ne içiyor, sofrasına neleri kabul ediyor? Bütün hafta sonu boyunca gözüm tabağındaydı. Her fırsatta gidip konuşmayı da eksik etmedim tabii ki. İlk sorum dönemin popüleri ananas hapı hakkındaydı. İçinde kimyasal katkı olan şeyleri önermediğini söyleyen diyetisyen, onun yerine ananas çayı önerisinde bulundu. İki ananasın kabuğunu bir demet maydanozla birlikte kaynatıp iki gün boyunca bu suyu içerseniz ödemlerinize iyi geliyormuş. Bir yemek sonrası tabağında meyve görünce hemen açık yakalamış gibi "Hani yemeklerden sonra meyve yenmesi alınan şeker oranı açısından önerilmiyordu" diye sordum. Meğer et tüketilmeyen öğünlerin sonrasında böyle bir tehlike yokmuş. Vejetaryen olduğum için bir kez daha mutlu oldum tabii bu habere.




Hafta sonu OLAN BİTEN




Hafta sonu tatilinin genç oyuncularından Batuhan Ekşi, Beykent Üniversitesi'nde oyunculuk bölümünü bitirmiş ama Sinema TV'de yüksek lisans yapıp, psikoloji üzerine doktora planlıyormuş. Yiğit Dikmen sürekli Survivor sorularına maruz kalıyordu. Kendisine yöneltilen "Gerçekten yemek vermiyorlar mı" sorusu artık hayatının bir parçası olmuş. Seçkin Piriler, Bodrum'a Eva Maya ile gelmişti ama herkesin çocuklu olduğunu görünce "Keşke ben de oğullarımı alsaymışım" diye üzüldü. Yeni kestirdiği saçları konusunda pek emin olamamış ama gayet fit ve çekici gözüküyordu. Tuba Ünsal oğlu Civan'a odaklı bir tatil yaparken, Irmak Ünal Instagram'daki karın kası şovlarına plajda da devam etti. Vücudu bir harikaydı doğrusu. Spor denilince Ece Vahapoğlu'nun sabah sporunu da atlamamak lazım. "Tibet'in Gençlik Pınarı" olarak geçen 5 hareketi konuklarla paylaşan Ece, bu hareketleri anne-babasına da yaptırıyormuş. "Bu beş hareketi yapan yaşlanmıyor Oben, köşende yazmalısın" diye tembihlemeyi unutmadı. Tatilin en tatlı çifti kesinlikle Pelin Öztekin ve Kıvanç Arslan'dı. Bu tip organizasyonların zirve noktası olan Tarkan şarkıları şovunu bir kez daha izlemek çok iyi geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR