Eğer yeni bir Türk filmi piyasaya çıktıysa kesinlikle iTunes en çok izlenenler listesinde bir numaraya oturuyor. Son örneği şu an zirvenin sahibi olan ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş'. İlkini sinemada izlediğim filmin devamını iTunes listesinin zirvesinde görünce izlemek istedim. Genelde Türk filmlerinin hitap ettiği kitleden olmadığım için yerli yapımlardan uzak dururum ama ilk filmde Ezgi Mola'nın attırdığı kahkahalar aklımdayken devam filminde de şansımı denedim. Bir kere İzmirli bir ailenin hayatının anlatılması filmi özel kılıyor. Kızının ilişki durumunu dinleyen sevecen baba gerçek olamaz mı yani diyorsunuz! Baba dediğin hemen her dizi/filmde olduğu gibi sevgisini belli etmeyen, taş yürekli, anlayışsız adam olacak değil ya? Tamam, gerçek hayatta öyle olabilir ama Hulusi Kentmen'in tadı ne çabuk unutuldu canım. Filmdeki babaanne ve anneanne karakterlerini canlandıran Hümeyra ve Nevra Serezli ise kendilerini aşmış. İlk bölüm gibi yük yine Ezgi Mola'nın üzerinde. Murat Yıldırım ise güzel çocuk kontenjanının hakkını vermekten başka bir şeye yeltenmemiş. İzlediğim romantik komedi tadında tatlı bir film de olsa güzel aileyi görünce iç geçirmeden edemedim. Gerçek hayatta dinozorlar gibi türleri tükenen bu ailelerin hayatlarını gösteren daha çok film yapılsa fena olmaz.




Yeni sevgilim




Pazar gecesi Twitter'da '46 Yok Olan' dizisinin çok fazla konuşulduğunu görünce eksik kalmak istemedim. Çekimleri sırasında gerçekleşen olaylardan tuhaf haberler yapabilmek uğruna bir çabanın harcanmadığı, konusu ve oyunculuklarıyla dikkati çeken dizi ile Erdal Beşikçioğlu takipçilerinin bir hayli mutlu olduğu kesin. Dizinin süresi 60 dakika olunca aksiyon azalmıyor, saçma diyaloglarla uzatılan bölümlerle uğraşmayıp ihtiyacınız olanı alıyorsunuz. Fakat diyaloglar konusu sizi aynı şekilde sürüklemiyor. Daha dizinin başında kız arkadaşını "Yeni sevgilim Neşe" diye tanıtan bir adam vardı mesela. Böyle bir tanıştırma cümlesinden hemen sonra kafanıza inmesi muhtemel tabağı da senaryoya dahil etmeniz gerekiyordu, eksik olmuş. Gerçek hayatta hangi kadın bu tanıtımı kabul eder ki?




Ece'ler görev başında




*İlki Ece Vahapoğlu, kendini spora verdi. Bir süredir bu alanda uzmanlaşmaya çalışıp form tutma kitapları yazan Vahapoğlu şimdi de bilimsel süre olan 21 günde fitleşme imkânı sunuyor. Yeni sınıfı 4 Nisan'da başlıyor, bilgileri Instagram hesabından alabilirsiniz.




*İkinci Ece ise Ece Erken. Ayrılık haberleri ile bir dönem bize fenalık geçirten Erken, şimdi de programında tesettüre girdi. Kendisine gelen kötü yorumlardan sonra "Biz hangi ara birbirimize saldırır olduk" diye şaşkınlığını belirtti ama kendisine "Günaydın" demek istiyorum. Halk bayağı uzun süredir kendisinden nemalanmaya çalışanlara karşılığını veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR