*** DANS et benimle Sebastian: Afişlerinde bir Sebastian'ı görüyorum bir Çilek'i görüyorum, kafam karışmıştı. Meğer Hande Yener'in beach'i olarak ün salan Sebastian gündüz bu isimle, gece de Berksan'ın markası Çilek olarak hizmet verecekmiş. Akşamüstü başlayacak partileri diğer sabaha bağlayacaklar galiba. İşletmesinde efsanevi Topless ve Mama Shelter gibi farklı eğlence anlayışına sahip lokasyonlardan hatırlayacağınız XXY ekibi görev alacak. XXY'den Kaan Urcan'a hemen sordum: "Peki müzik nasıl olacak?" Sabahtan akşama kadar Türkçe ve bakkal müziği çalan beach'lerden olacağını sanmayın sakın. Güzel güzel house müzik dinleyebileceğimiz bir sahilimiz olacakmış, hadi hayırlısı.




*** EĞLENCE kombosu Fly-Inn: Çeşme'de keyifler yerinde. Alaçatı hükümdarlığını sürdürüyor tabii. Alaçatı'ya iner inmez İmren'in kurabiyelerini tadıp sezonu açıyoruz. Bu sene en çok Fly-Inn konuşuluyor. Çeşme Altınkum'daki mekân bu sene farklı konseptler hazırlamış. Mesela içine açılacak Bej'in mekâna getireceği hava merak ediliyor. Önceki sene de beach'te shot keyfini yaşatan Tektekçi bu sefer sahile manav açmış. Tezgâhtan seçtiğiniz meyveyi barmene veriyorsunuz o da size kişiye özel frozen hazırlıyor. Craft da oyunculuk atölyesi ile birlikte bu yaz Fly-Inn'deymiş. Plajda tiyatro kafası güzel fikirmiş.




Yılın çifti: Özge ve Buğra




DİZİ dünyasına çok hâkim değilim, o uzun süreleri televizyon karşısında geçiremiyorum çünkü hâlâ bitmeyen bir hiperaktivite hâkim bedenime. Yine de, acaba neler dönüyor diye dizilerin başlangıçlarını izliyorum ve genelde tek ilişkim bu oluyor. Fakat Fox TV'nin ‘Aşk Yeniden'ine takılmış bulunuyorum. Bir kere hikâye pozitif. Buğra Gülsoy ne komik bir oyuncuymuş. Onu tiyatro sahnesinde izleyip çok etkilenmiştim ama sanki olayı romantik komediymiş gibi fena başarılı. Özge Özpirinçci ise ne oynasa izleten cinsten. ‘Melekler Korusun'dan beri çok severim oyunculuğunu. Sezon dizileri tatile çıkıp yaz dizileri geliyormuş ya, işte ‘Aşk Yeniden' keşke tatil yapmasalar dedirten bir dizi olmuş. Hoş dizinin tamamını izlemedim, karakterlerden biri kanser oluyor mu ya da korkunç bir trafik kazası geçiriyor mu bilemeyeceğim. Ama izlediğim bölümlerdeki pozitif yaklaşım keyif veriyor insana.




En heyecanlı gün




NASIL bayramlar birleştirici güç ise, artık seçim zamanı da aynı hale geldi. Yarınki seçimlerin sonuçlarını birlikte izleyelim diye teklifler alıyorum. Eminim sizin hayatınızda da bu tip planlar vardır. Çünkü heyecan fena halde dorukta. İstiyoruz ki bu heyecanı arkadaşlarımızla paylaşalım. Umuyorum hepimize umut verici yarınlar sağlayacak bir sonuç olsun. Seçim sonuçları ne olursa olsun birlikte gülme-eğlenme-duygumuza bir şey olmasın. Aynı ülkeyi paylaştığımızı unutmamak gerekiyor, kimsenin bir diğerinden fazlası yok aslında.




Yaz şarkılarımızı tanıyalım




*** NİLÜFER, içinde bulunduğumuz ayı taçlandırırcasına zamanlamayı iyi ayarlayıp ‘Haziran Vakti'ni sürdü piyasaya. 4-5 albümdür dinleyemediğimiz güzellikte şarkılar toplamış, aranjeler de bildiğiniz Nilüfer tadında. Adnan Ergil bestelerinin ise eski tadı yok artık. ‘Hadi Kızlar' hem anlattıkları hem adı itibarıyla Nilüfer'e çok yakışmış.




*** ELNUR Hüseynov ismini sosyal medyada çok görüyorum. ‘Karanlıklara Teslim Olmam' isimli şarkısını listelerde yükselirken görünce dinlemiş olayım bari dedim. Disney yapımı bir çizgi filme koyması için söz yazmak üzere Elton John'a verilebilecek sıkıcılıktaki şarkı tabii ki Eurovision için yapılmış.




*** EMRAH Karaduman'ın albümünün açılış şarkısı olarak kullandığı ‘İntikam', benzeri olan onlarca Demet Akalın şarkılarının arasından sıyrılamadı. Ama albümdeki Murat Dalkılıç şarkısı ‘Kırk Yılda Bir Gibisin'in tadını sevdim. Sezen Aksu remikslerine bayıldığım müzik adamının İrem Derici şarkısına klibi geliyor.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR