Dünyanın her yerinde kullanılıp da ülkemize gelince sansüre uğrayan bir sürü reklamı bir kenara bırakalım, Bedri Baykam'ın eserleriyle dolup taşan Piramid Sanat Galerisi'nde çırılçıplak bir sergi var! 29 Mart'a kadar İstanbul sınırları içinde olacak serginin küratörlüğünü Cüneyt Ayral yapmış hem de. Almanya'dan Uwe Ommer, Fransa'dan Philippe Deutsch, Damien Guillaume, Japonya'dan Tetsuro Higashi gibi dünyaca ünlü sanatçıların katıldığı sergide Türkiye'yi temsil eden Koray Erkaya'nın kışkırtıcı çıplaklık algısına bayıldım. Gaz maskeleri kullanarak Gezi dönemine selam çakan fotoğrafçının modelleri de kendisi kadar cesur. Küratör Ayral, yaşamakta olduğu Paris sokaklarındaki hemen tüm heykellerin çıplak olduğunu ve bundan kimsenin gocunmadığını, üstelik yürüyüp gezerken cinsel isteklerinin artmadığını, güzellik ve estetik karşısında apayrı bir zevk aldıklarını anlattı. Ayral'ın bu açıklamayı yapmak zorunda bırakılması bile tuhaf geliyor bana ama neyse. Doğanın yarattığı belki de en güzel şey olan insan vücudunun en güzel örnekleri bu sergide. Adından da anlaşılacağı üzere, çırılçıplak! Nefsine güvenmeyen gitmesin, başımıza bela olmasın lütfen!




Gözler Mithat Can'da




MİTHAT Can Özer, Sezen Aksu'nun oğlu kalıbını çoktan kırdı. Yaptığı şarkılar üst sıralara tırmanırken bu sefer solo bir çalışma yayınladı. ‘İnşallah' adındaki single'ın rock tınısı ve video klibi benim çok hoşuma gitti. Sürekli bahsettiğimiz "Müzik dünyasına yeni bir soluk gerekli" serzenişine çare olarak Mithat Can'ı da öne sürmek lazım artık. Müziği kadar fiziği ile de bu dünya için nokta atışı. Mithat Can'ı etkilemek için sıraya giren ünlü hanımları bir duysanız dudağınız uçuklar. Hatta iş öyle boyutlarda ki Mithat Can'a yaklaşabilmek için Sezen Aksu'dan yardım isteyenler bile varmış. Dünya gittikçe tuhaflaşıyor öyle değil mi, oğlunu elde etmek için anneden yardım istemek ne kafası anlamadım!




Komedisi bol çarşı




ERDEM Yener'in Avea reklamlarındaki Fasulye rolüne çok fazla gülen biri olarak, kendi filmi olacağını duyunca çok sevinmiştim. Bu yüzden ‘Çarşı Pazar'ın galasına koşup Erdem'in o müthiş mimikleriyle vakit geçirmek istedim. Muharrem Gülmez'in yönetmenliğini yaptığı film ne zamandır sinema salonlarında rastlamadığım bir samimiyete sahip. "Bir esnaf komedisi" olarak adlandırılmasından günümüzün yok olan değerlerine güzelleme yapıldığını anlayabileceğiniz film başından sonuna kadar sizi güldürüyor. Sonunda da bir parmak bal çalıp eve gönderiyor. En tatlısından bir romantik komedi izlemek isterseniz sizi ‘Çarşı Pazar'a alalım.




Olan Biten




- TAG Heuer yeni sezonunu Kozmonot'taki bir event'le tanıttı. Yeni kampanyalarının yüzü olarak Cara Delevingne ile anlaşan marka bu şekilde kullanıcı yaş ortalamasını biraz düşürmek istemiş. Tabii ki bu kataloğun fiyatları da 1500 CHF ile 3500 CHF arasında daha ulaşılabilir fiyatlarda.




- ASICS yeni sezonunda bol bol 80'lere selam çakmış ama tek hareketi bu değil. Oldukça keyifli görünen ayakkabılarla uyumlu, kapsül bir koleksiyon da piyasada. Hem de erkek koleksiyonları ile ünlü Niyazi Erdoğan'ın elinden çıkma 16 parçalık bir koleksiyon. Ayakkabımın tişörtü de olsaydı ne güzel olur diye düşünüyorsanız koleksiyona göz atın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR