Bir hafta önce Instagram hesabını yorumlara kapatan Cem Yılmaz, önceki gün yorumların verdiği insan üstü rahatsızlığı gerekçe göstererek Twitter ve Instagram adresinde paylaşım yapmayı reddettiğine dair bir açıklama yayınlandı. Hemen akabinde Ozan Güven de Twitter’ına “Ne yazsan olmuyor. En iyisi kullanmamak, Elveda Twitter” notunu düştü.


İkilinin bir diğer yakın arkadaşı Zafer Algöz de aynı saatlerde “Yazıyorsun niye yazdın, yazmıyorsun niye yazmadın? Burası artık sıkıcı oldu. Elveda millet” dedi ancak bu nota gelen yorumlar üzerine Algöz ortalığı vasata bırakmamaya karar verdi; “Bu alemde Allah’tan başka kimseden korkmam ve kimse bana yol yordam gösteremez. Bazı dangalaklara burayı bırakmayacağım” sözleriyle direnme kararı aldı.




CANINDAN BEZDİRDİLER




Bütün bunlar neden oldu biliyor musunuz? Ortalamanın çok altındaki zekâsıyla ona buna laf yetiştirmeye çalışan, günlük hayatta değil arkadaşlık etmek, selam vermeyi bile bilmeyen bazı insanların sosyal medyayı keşfedip kullanıcıları canından bezdirmesinden. Cem Yılmaz haklı...Paylaşımların altındaki gevezeliklere bakıp, bazı insanların kapasitesizliklerini görmek gerçekten can yakıyor. Boş konuşan kendi arkadaşına bile bir noktadan sonra tahammül etmeyip araya mesafe koyuyorken neden hiç tanımadığın insanlar için vakit harcayıp üstelik de sinir harbi yaşayasın ki... Twitter, Instagram, Facebook, üçü de bir dönemin en nezih semtleriydi...




Sosyal medya ayrılığı




Irmak Ünal ile Emre Karabacak 7 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Çiftin yakın çevresinin anlattığına göre bu ayrılığa, Irmak Ünal’ın spor yapmaya başladıktan sonra kaslanan vücudunu sürekli sosyal medyada paylaşması sebep olmuş. Karabacak’ın “İki çocuğumuz var. Paylaşımlarına dikkat et” uyarılarına rağmen sosyal medyada vücudunu sergilemeye devam eden Irmak Ünal’ı durduramayacağını anlayan Karabacak boşanma kararı almış. Kimileri sosyal medya sayesinde tanışıp evleniyor kimileri de sosyal medya sayesinde birbirlerini tanıyıp boşanıyor işte...




İstemiyorsan yakalanmazsın




Hafta sonu özel bir davet sebebiyle gittiğim Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’da Derin Mermerci’yi gördüm. Eşi Cem Aydın ile kâh havuz başında kâh restoranda meraklı gözler üzerlerinde olmadan baş başa mutlu, huzurlu takıldılar. Geçen yıl bikini ile denize girerken fotoğraflanan ve aşırı zayıflığı üzerine ‘acaba blumik mi’ diye çok konuşulan Derin Mermerci belli ki bu yıl, kameralara yakalanma riski olmadan yapmak istemiş tatilini.




BİKİNİLİ FOTOĞRAF




Dün Reşat Balcıoğlu da yayınladı fotoğrafını, görmüşsünüzdür, Mermerci’nin geçen yılla alakası yok. O aşırı zayıflığının yerini hayli sağlıklı ve fit bir görünüm almış. Mermerci odasının balkonunda çektirdiği bikinili fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından kullandığı için onun ismini rahatlıkla veriyorum. Yoksa çok tanıdık başka isimler de vardı otelde ama kimsenin sessiz sakin gözden uzak ve huzur dolu tatil yerini keşfedip, deşifre etmek değil niyetim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR