Yılbaşı gecesi yaşanan kanlı terör saldırısının ardından Reina'nın kapıları kapanmış, kapalı kapılar ardında da ayrılıklar yaşanmıştı. Saldırının hemen ardından “Ben bir daha burada bu işi yapmam” diyen Ali Ünal, ortağı olduğu Su Entertainment'tan dolayısıyla Mehmet Koçarslan'dan ayrılmış, Bodrum'da sahibi olduğu Moon Beach Hotel'in başına geçmişti. Son haftalarda herkes Ali Ünal'ın çok yakında İstanbul'da herkesin bildiği bir gece kulübünün yerine, yeni bir gece mekânı açacağını konuşmaya başladı. Bodrum'da Ünal'la yüz yüze konuşalım diye oteline geldim ancak çalışanlar “Ali Bey işleri dolayısıyla İstanbul'a döndü” deyince kendisini aradım. Bakın neler olmuş...




'Restoran ağırlıklı bir mekan'




-Nasılsın Ali? İyiyim, heyecanlıyım. - Yeni bir gece kulübü açıyormuşsunuz, bu heyecan ondan mı? Evet, ama tam olarak gece kulübü değil. Restoran ağırlıklı bir mekân açıyoruz. İçinde Ege ve Anadolu mutfağını da barındıran, dünya mutfağının en iyileri yer bulacak. - İsmi ne olacak? Yakut anlamına gelen ve çok da güzel bir hikâyesi olan Rubi ismini koyduk. - Nerede açacaksınız? Herkes “Çok bilinen bir yer” diyor? Evet öyle, Ortaköy'de Anjelique'in yerini aldık. Goya'nın sahipleriyle ortağız. Şimdi yenileme ve konsept işlerini tamamlıyoruz. Ağustos ortasında hizmet vermeye başlayacağız.




'Devletime güveniyorum'




- Yıllarca Reina'da çalıştığın son derece profesyonel bir servis-mutfak ekibin vardı. Onları yeni mekânda görecek miyiz? Bir kısmını evet. - Çok acı bir olay yaşadın, yaşadık... O gece saldırıdan ilk kurtulan sendin. Ruh durumun nasıl, gece hayatı seni ürkütüyor mu? Yaşadıklarım bana kalsın... Hayır, ürkmüyorum. Devletime güveniyorum. Biz bir turizm ülkesiyiz. Bakın Yunanistan'a, sadece yeme içme ve eğlence sektörüyle ekonomik krizin karşısında duruyor. Şimdi en büyük hedefim şu: İstanbul'dan giden kaliteli yabancı turisti yeniden İstanbul'a çekeceğim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR