Rüzgar Erkoçlar erkek olur olmaz ilk fırsatta kadınları sattı... Geçen akşam Hülya Avşar'a verdiği röportajı izledim. Kelimeleri özenle seçmesine, samimiyetine, cesaretine, gülen yüzüne, "Benim kaybedecek bir şeyim yok" cümlesinin altındaki büyük tecrübeye filan hayranlıkla bakarken konu kadınlara geldi.




"Kadınlara güvenilmez" dedi Rüzgar. Hani içimizden geldi, bizi en iyi o anlar filan diye düşünürken, onun yaptığına bak.




Günün sonunda, erkek de doğsan sonradan da olsan aynı... Erkek dediğin, erkekliğini basmakalıp cümlelerle kadını ötekileştirerek tatmin ediyor.




Gülşen dediğini yaptı




Geçen ocak ayında anne olan Gülşen, doğumdan önce arkadaşlarına bebek bakıcısı istemediğini, bebeğine kendisinin bakacağını söylemiş. Nereden biliyoruz, Demet Akalın'ın "Gülşen 6 ay için çocuğuna kendisinin bakmak istediğini söyledi. Böyle ilginç fantezileri var. Hele bir çocuk doğsun, göreceğim onu. Beni doğumdan sonra arayıp bebek bakıcısı numarası isteyen çok arkadaşım oldu" sözlerinden... Ancak Gülşen'in bu kararı hiç de ilginç bir fantezi değilmiş.




Azur Benan doğdu, aradan bir ay geçti bu kez Demet Akalın şaşkınlığını belirten şu açıklamayı yaptı: "Gülşen anne oldu ona inanamıyorum. Kadında ne dadı, ne temizlikçi, ne de yardımcı var..."




Aile desteği




Yani Gülşen dediğini yaptı. E, yapılmayacak şey değil ki... Bizim annelerimiz de bizi böyle büyütmedi mi? Alırsın eşinden, annenden, ablandan, komşundan ara ara mini destek gül gibi geçinip gidersin.




Benim annem de yaşları birbirine hayli yakın üç evladını hiçbir şeyden mahrum etmeden ve kendisini de hiç ihmal etmeden büyüttü.




Eminim Gülşen bebeğiyle baş başa çok mutludur ve çalışacağı saatlerde de ona destek olan bir ailesi vardır. Bu da, bebeğini tek başına büyütmeyi fantezi sanan cesaretsiz tüm annelere örnek olur.




Bu kez horozu olan düşündü




İrem Derici ile Lider Şahin birlikte olmaya başladığında Lider'in annesi Didem Şahin'in "Horozumu saldım çayıra tavuğu olan düşünsün" sözlerini hatırlarsınız.




Didem Hanım, Selami Şahin ile henüz 16 yaşındayken evlenmiş ve pek mutlu olamamıştı. Hatta Didem Hanım yıllar önce eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı.




Oğlunun ilişkisine bu tepkiyi vermesini de kendi yaşadığı mutsuzlukların, tecrübelerin toplamı diye algılamıştık.




Neyse ki İrem Derici sevgilisinin annesiyle hiç bu diyaloglara girmedi, basını da çok güzel idare etti. Günün sonunda ortada bir aşk olunca, tavuğu olan değil horozu olan düşünmek zorunda kaldı.




Didem Hanım önceki gün İrem Derici'ye kendi evinde 30. yaş kutlaması yaparken pastanın üzerindeki horoz figürü de anlamlı anlamlı onlara bakıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR