Kendi apartmanının otoparkında kendi komşuları tarafından darp edilerek bıçaklanan Orhan Ölmez'e "Geçmiş olsun" telefonu açtım. Uzun uzun konuştuk. Sevenlerine müjdemi vereyim: Fiziksel olarak bir iz kalmayacak gibi kendisinde. Peki ya ruhsal olarak... "Travmatik bir durum yaratmadı" dedi Orhan ama o da benim gibi insanın insana bunu nasıl yapabildiği konusunda şaşkın.

Cezasız kalıyor

Orhan Ölmez ünlü olduğu için olaydan haberdar olduk. Yoksa hemen her gün bu ve benzeri olaylar yaşanıyor. Geçen aylarda da arkadaşım Ömer Koçak durduk yere saldırıya uğradı. Orhan da Ömer de gerçekten ‘lokum gibi' adamlar. Bırakın kavga çıkarmayı, çıkan kavgayı sonlandırırlar normalde ancak her ikisi de bu gözünü kan bürümüş insanların kurbanı olmaKtan kurtulamadı. İnsanlar cahilleşti, vahşileşti, vicdanlarını yitirdi biliyoruz ama bunda ‘cezasızlığın' hiç mi etkisi yok?

Konsere satırla geldi

Bakın, daha önceki gün Fazıl Say'ın konserine elinde satırla girmek istemiş biri. Otobüste oturan kadına tekme, parkta yürüyen kadına tekme... İlk okulda oynadığımız "Önümüze gelene bir tekme" oyunu korkutucu bir biçimde gerçeğe dönüştü memlekette. Önüne gelen önüne gelene bir tekme atıyor, sonra elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.




Cesaretlendi

Show TV'nin en sevilen programlarından ‘Güldür Güldür'de tiplemeleriyle izleyiciye kakahalar attıran Meltem Yılmazkaya'nın, müzikte de en az oyunculuk kadar başarılı olduğunu biliyor musunuz? Yıllardır söz yazıp, beste yapan ancak bugüne kadar şarkılarını sadece dost meclislerinde seslendiren Yılmazkaya geçen ay ilk single'ını çıkardı. ‘Kendime Yalanlar' adlı şarkısıyla nabız yoklaması yapan Yılmazkaya, şarkısı beğenilince cesaretlendi. Sevilen oyuncu, şimdi Gökhan Türkmen'in yapımcılığında bir albüm çıkarmaya hazırlanıyor.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR