Evet, uzun bayram tatilinin ardından şehre dönüşler de pek uzun oldu. Birçok kişi, “Son gün trafiğine kalmayalım” deyip erkenden yollara döküldü ve tabii cumartesi gecesi hem İstanbul trafiği hem de mekânlar tıklım tıklımdı. Benim cumartesi günüm Nişantaşı, Cihangir arasında başladı. Bayramda bomboş olan sokaklar ve mekânlar kalabalıktı. Günlerdir ortalarda görünmeyen dizi oyuncuları marketleri doldurmaya başlamıştı bile. Cumartesi akşamına Ulus 29 Food Bar’da start verdim. Mert Vidinli uzun süredir burada partiler yapıyor. Mert de 90’ları ele geçirmiş durumda. O gece de uzun yıllardır Ulus 29 bünyesinde çalışan Elvan Karakimseli, Mert’i ve yeni jenerasyonu izledik. Gerçekten 90’lar gecelerinin kralı olmuş. Bunu bir kez daha tekrarlıyorum. Onların eğlencesi çok acayip. Yarın da 1968’den günümüze eğlence dünyasının hikâyesini anlatan kitabını tanıtacak olan Metin Fadıllıoğlu’nun daveti var şimdilerde 90’lıların eğlendiği bu mekânda. Ben kitabı çok merak ediyorum. Çünkü gece hayatının duayeni yeni nesilden de bahsetmiştir diye umut ediyorum. Tabii yine bir cumartesi gecesi yok yeni yok eski eğlenceyi kafamda tartıp biçerken topuğum kırıldı. İki bardak üzerimde patladı. Sanırım Merkür gerilemesi ile o gece tanıştım. Bütün astrologlar “Bu hafta zor geçecek” diyedursun ben yılmadım kendimi gecelere attım. Hemen şunu söylemem gerekirse mekânlar o gece kalabalıktı. Hatta öyle ki, sanki insanlar tatilde o kadar çok dinlenmişler ki, bunun acısını çıkarıyorlardı. Ve her gece defalarca aynı şarkıları dinliyoruz. Özellikle de bu ilk beş her mekânda çalıyor.




1-Demet Akalın-Sepet


2-Hande Yener-Ya Ya Ya


3-Ajda Pekkan-Ara Sıcak


4-Kenan Doğulu-Kız Sana Hayran


5-Tarkan-Kır Zincirleri




Pavyon 5. kez açılıyor




Cenk Eren bu cuma My Pavyon’u açıyor. Bu sene beşinci senesini kutlayacak olan My Pavyon, cuma ve cumartesi günleri açık olacak. Oya Aydoğan’ın da sahneye çıkacağı Pavyon’da Mehtap da sahneye çıkacakmış. Bu seneye özel


hazırlıklar yapan Cenk Eren, “Bu sene biraz ara verecektim ama sevenlerim beni rahat bırakmadı. İnsanların ‘Hadi Pavyon’u aç özledik’ sözlerinden dolayı


harekete geçtim. Pavyon uzun yıllar devam edecek” diyor. Bence de bir mekânın uzun yıllar sürmesi o mekânın başarısını gösterir.




Takıldım




- Gökhan Özen jet ski olayını hiç konuşmak istemez hatta ko nunun açılmasından bile rahatsız olurdu. Şükür artık bu konuyla barışmış, hatta film yapmak için


kolları bile sıvamış. Denizin ortasında geçen 14 saati esprili bir dille anlatacakmış.




- Hülya Avşar’ın “Bana Koca Lazım” klibinde gelinlikle koşarken bacaklarının güzelliğine takılmış herkes.


Hatta bir çok kişi “Bacakları bu kadar güzel olamaz kesin


photoshop” diye söyleniyordu.




- Wilma Elles ile sevgilisi Kerem Göğüş’ün durumunu çözebilen var mı? Ayrılıyorlar mı, barışıyorlar mı,


kavga mı ediyorlar ben anlamıyorum. Bu ilişki gerçek mi,


dizi mi onu da çözemiyorum. Çözen varsa beri gelsin.




- “Bayram demek eski Türk filmlerini izl mek


demek” diye yazmıştım. Buyurun işte Hababam Sınıfı dahil olmak üzere tüm Türk filmleri reyting rekorları kırmış.

Siz uyurken




- ULUS 29’DA 00:30’DA dört kadından oluşan bir grup eğleniyordu. Kızlarla tuvalette karşılaştım. Dördü birden tuvaletteydi ve birbirlerine bakıp “Tek tek gelseydik bari ” diye kızdılar.




- ABLAM 03:00’TE tuvalette kız makyaj tazeliyor ve bir taraftan da “Beni sinirlendirmesin vallahi gidip kafasına şimdi ayakkabıyı geçireceğim” diye yanındaki arkadaşına söyleniyor.




- AZTEK 05:00 içeriye birkız girdi “Karnım aç hadi yemek istiyorum. Sucuk, dolma, mantı, köfte ne varsa getir” diye bağırıyordu. Müziğin sesi kısıldığı için rahatlıkla herkes duydu.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR