Yok Feryal Gülman ne kadar alacak, yok Kemal Gülman karşı atağa geçti dava açtı. Derin Mermerci ile Cem Aydın arasında evlilik sözleşmesi imzalandı mı? 400 metrekare, 15 bin TL kirası olan evde evlendiler. Kimin daha büyük ve daha pahalı tek taşı var? Kim pahalı çanta ve ayakkabılar alıyor? Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor. İnanın geçtiğimiz on gündür sürekli para konuşuyoruz magazin dünyasında. Şimdi de Şahnaz Çakıralp ve olaylı boşandığı Prof. Dr. Murat Öncel arasındaki manevi tazminat davası konuşuluyor. İlk davayı açan Murat Öncel’e, Şahnaz Çakıralp 50 bin TL ödeyecekmiş. Yıllar önce benim de bir kadın arkadaşım boşandığı eşine para ödemişti. Günlerce tüm aile, eş dost bu olayı konuşmuştu. Enteresan değil mi? Bu haberler insanı evlilikten soğutuyor.




Erkekler de bal gibi dedikodu yapar




Hani yan masada dönen dedikoduları size arada sırada fısıldıyorum ya işte cumartesi günü Atiye Sokak, House Cafe’nin arka bahçesinde oturmuş arkadaşlarımı bekliyorum. Yanımda da iki bey oturuyor. Aman aman çekiştirmedikleri bir ben kaldım. Yok altı ay önce evlenen ve çocukları olan arkadaşlarından tutun da, sevimsiz kızlarla çıkan erkek arkadaşlarına kadar herkesi çekiştirdiler. Ardından da, bir gün sonra yeniden hem de erkenden buluşma ayarlayıp kalktılar. Tamam kadınlar dedikodu yapar. Hem de tepeden tırnağa. Ama maşallah erkekler de pek geri kalmıyor. Şu altı ay önce evlenip çocukları olan çifti pek çekiştirdiler. Çift yurtdışında görkemli bir düğün yapmış. Altı ay önce evlenmişler ama geçen hafta çocukları olmuş. Ama evlenirken hiç kimseye ama hiç kimseye hamilelikten söz etmemişler. Şimdi de “Bebek yedi aylık oldu” diye söylüyorlarmış. Beylerden birisi, “Ya altı ay önce evlenip nasıl yedi aylık olur bebek. Doktor, bebek için dokuz aylık demiş” diyerek bir gülüşmeler, kinayeli sözler anlatamam. Ve sanırım erkekler kadınlardan daha acımasız hem de çok sert dedikodu yapıyorlar.




Kaçmak istiyorum




Arkadan konuşup insanların yüzüne gülen insanlardan.




Koltuk sevdası yüzünden çok kişinin canını yakandan.

Bir öyle bir böyle konuşandan.




Egosu yüzünden “Onuda ben yaptım, bunuda ben yaptım, harikayım” diyenden.




Kendini çok ünlü, şöhretli zannedenden.




Her meseleye el atandan.




Kendini, çalıştığı sanatçıdan daha çok sanatçı gibi gören, gösteren menajerden, basın danışmanından.




Daha ilk tanışma da “Siz” yerine “Sen” diyenden.




Kadın yerine “Bayan” diyenden.




Siz uyurken




- BİRD 00.30 kapının önünde bir grup sigara içiyor. Ama öyle bir yağmur yağıyor ki, insanlar bir oraya bir buraya koşturuyor. O sırada bir motosiklet öyle bir hızlı geçti ki, yerde ki su birikintisiy le herkesi ıslattı.




- HİTT 03.30 tuvaletin içine hızla bir kız girdi “Elif, nasıl?” diye bağırdı. O anda tuvaletin içinde olan kız, “Fazlasıyla iyi, bayıldım” dedi. Aradan beş dakika geçti kız yine tuvalet kapısını açtı ve bağırdı, “E, hadi ya senin bitmek bilmeyen tuvaletin yüzünden çocuk kaçtı ” dedi.




- LEVEL 04.00 tuvalette birkız bir başka kıza, “Ya ben seni tanıyorum” deyince diğer kız, “Yok yok tanımıyorsunuzdur” diye bir telaşla çıktı. Onu hatırlamaya çalışan kız daha sonra “Hatırladım seni!” diye söylene söylene peşinden gidip kızı bulmaya çalıştı. Sanırım kavga çıktı. Çünkü aralarında bir problem olmuş belli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR