Evet evet Samanthacığımız yeniden geliyormuş. Ama buraya değil, Kıbrıs'a. Bayramın üçüncü günü Malpas Beluga Casino'da sahneye çıkacakmış Samanthacağımız. Samanthacığımız diyorum çünkü tam bir Türkiye aşığı olduğunu bilmeyen yok. Özellikle de 2006 yılında ülkemize gelip öpmediği kişi kalmamışken. Hafızalarınızı canlandırmamı isterseniz Ferhat Güzel ile de öpüşmesini örnek verebilirim. Neyse artık bu gelişinde Kıbrısta sıraya girecekler. Bakalım orada kimleri öpecek Samanthacık. 80'li yılların en unutulmaz kült figürü beş gün de tatil yapacakmış. Samantha'nın Kıbrıs'ta sahneye çıkacağını duyan Rum kesimi çatlak sesler çıkarmaya başlamış bile. Protestolar hızlanmış ama bunların Samatha Fox'u yıldıracağını, korkutacağını düşünmüyorum. Türk aşığı olduğunu herkes biliyor. Bu arada Samantha ile yetinmem ben diyorsanız ondan hemen sonra Rusya Senkronize Su Balesi Milli Takımı sporcularının olduğu on kişilik bir grup da gösteri yapacakmış, benden söylemesi. Anlayacağınız bayram Kıbrıs'ta her sene olduğu gibi pek renkli geçecek.




Çılgın Redfoo prezervatif istedi




Bayramın ikinci günü, yani 9 Ağustos'ta da Türkiye'nin en büyük beach partisi düzenlenecek Çeşme'de. O partiye de Lmfao-Redfoo&Party Rock Crew geliyor. Dünyanın en büyük dans müziği ve parti fenomeni LMFAO'nun çılgın ismi Redfoo sabaha kadar herkesi coşturacak belli oldu. Grubun çılgın üyesi Redfoo yani Stefan Kendal Gordy öyle çılgın bir partiye imza atacağını istekleri ile de belli etmiş oldu. Çünkü Redfoo konserden önce kendisine tüm gün eşlik edecek profesyonel tenis hocası istemiş. Hatta bir fizyoterapist ve 24 saat kendisine reserve edilecek tenis kortu da var istekleri arasında. Tenisçi sevgilisi Victoria Azarenka'yı da getirseydi gelirken. 24 saat tenis oynarlardı diyeceğim ama Redfoo'nun istekleri bununla da bitmiyor. Kulis isteklerine prezarvatifi de ekletmiş. Ve hiç kimsenin kesinlikle sigara içmemesini de özellikle not eklemiş. Yeşil çay olmasını kesinlikle takdir ediyorum ama prezarvatif nedir şimdi. Birçok çılgın sanatçı, kulis isteklerini okuduk, gördük, duyduk ama bu prezarvatif i bir türlü anlayamadım. Tamam cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı kesinlikle olması gereken bir önlem ama bu tarz ihtiyaç gereçler zaten insanın özel gereçler çantasının içinde olur ve bavuluna konur. Özel eşyadır, adı üstünde. Sözleşme maddelerine girmesi tuhaf. Çılgınlığın adı bu olmamalı gibi geliyor bana. Eğer ünlü biri böyle tuhaf istekleri yazılı iletiyorsa bu kendinden söz ettirmek istemesinden başka bir şey olamaz. Benden söylemesi.




Unutmadan...




-Bazen kötü gibi gözüken olaylar aslında insana iyi gelir. Bakınız örnek Murat Boz. Geçen seneyle arasında tam tamına on yaş fark var. Şimdi gayet fit, genç ve formda gözüküyor.




-Dün gazetemizde Ceyda Düvenci'yi yeni sevgilisi ile yürürken fotoğrafına denk geldim. Anlık bile olsa kadının duygusunu vücut diliyle ifade etmesi pek bir cesur ve güzel.




-Star'da "Baston Takımı" diye bir programa denk geldim. Yaşlıların gençlerden aldığı intikamlardan oluşan komik, keyifli bir o kadar da keyifli bir program. Bayıldım, süper. Hele programda gençlere komik şakalar yapan yaşlı teyze ve amcalara bayıldım. Gerçekten bence son zamanlarda yapılan bu tarz programlar içinde en iyisi.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR