Tatilcilerin en gözde tatil şehri Bodrum yaza hazırlanıyor. Birçok kulüp, otel 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı haftasında açıldı.




Geçen senelere nazaran bu sene de yine en çok konuşulan yerlerden olacak bence Bodrum. Ve tabii Yalıkavak-Türkbükü savaşları yaşanacak. Türkübükü'nden başlayacak olursak daha önce de yazmıştım Maça Kızı'nı Doğuş Grubu aldı biliyorsunuz. İşte bu Türkbükü esnafını daha da hareketlendirdi. Mavi Otel'in işletmeciliğine Emre Ergani geldi ve önüne de Biber açılacak. Ve Nişantaşı'nın meşhur kulübü Sess de bu sene Bodrum'da ve Chocalate'In yerine açılıyor. Ve yine İstanbul'un meşhur balıkçısı Arnavutköy Balıkçısı da Türkbükü'nde olacak.




Anlayacağınız Türkbükü şaha kalktı. Zaten hareketlilik, çalışmalar da hızla sürüyor. Her yerde bir inşaat var. Şu ara en sessiz hallerini yaşayan Bodrum'da hummalı bir çalışma olacak.




Tatilcilere bol eğlence ve keyif sunmak için.




ATEŞLER İÇİNDE AÇILDI




Bodrum'un en gözde kulüplerinden olan ShipaHoy cuma akşamı kapılarını açtı. Ateşler içinde açılan mekanın DJ kabininde 18 yıldır olan DJ Metin Cansaray var. Bu arada yıllardır şikayetçi olduğum mekanın tuvaletleri de değişmiş. Şükür en azından daha mantıklı olmuş. Çünkü eski tuvaletleri gerçekten çok kötüydü.




YALIKAVAK ŞAHA KALKTI




Bu sene gerçekten enterasan olaylar yaşanacak Bodrum'da. Çünkü ciddi yatırımlar yapılıyor. Geçen sene oldukça sükse yapan Mabariz Mansimov'un Yalıkavak Marinası da yenileniyor. Limanın işletmesini Doğuş Grubu aldı. Yani anlayacağınız Nusret, Kitchenette, Mezzaluna geliyor. Beach'i de Loft Beach olacak. 13 bungalow otel odası yapılacakmış. Ve hani geçen sene sosyetenin akın ettiği Manos Balıkçısı var ya. İşte o da Yalıkavak'a geliyor. Billionaire, Cipraine yerli yerinde. Şampanya Bar da açılacak derken Yalıkavak'ta ciddi bir yeme-içme sektörü oluşturulmuş durumda. Bakalım bu sene neler olacak. Gerçekten ben de çok meraktayım.




AVANGARDE DA AÇILDI




Cumartesi gecesi de Yalıkavak'ın en gözde yerlerinden biri olan Avantgarde Otel. 31 odalı keyifli bir zaman geçirmeniz için harika bir manzaraya sahip olan bu otelde Cenk Öztanık her detayı düşünmüş. Siz kendinizi tamamen tatil yapmaya programlayın.




Gerçekten keyifli bir yer. Bu arada bana göre tatil demek küçük yerlerde olmak demek. Sessiz, sakin, gürültüden uzak. En önemlisi de deniz tabii. Yalıkavak'ın denizi zaten güzeldir. Bir de bu güzel, şirin yerde denize girmek çok keyifli. Ama bu sene tatilcilerin en uğrak yeri olur benden söylemesi. Çünkü Cenk her yere hakim. Akşam üzeri partileriyle en uğrak yer olacağa benziyor. Çünkü bu konularda başarılı bir isim olan Cihan Şensözlü artık Cenk Öztanık ile birlikte çalışmaya başladı. Anlayacağınız bu sene bu otelden hem çok bomba haberler çıkar hem de fotoğraflar. Benden söylemesi.




BU PARTİ HERKESİN DİLİNDEYDİ




Sezai Taşkent bu hafta sonu Bodrum'daydı ve yeni aldığı tekne için parti yaptı. Cuma günü Bodrum yolunda parti detaylarını dinlemeye başladım ki, pazar dönene kadar. Maşallah Sezai Taşkent'in hem yeni tekne hem doğum günü partisi dillere destandı.




Herkes birbirine "Şu an Mimoza'dalar. Acayip eğleniyorlarmış", "Aman aman her şey bol bol akmış", "Londra'dan misafirleri gelmiş" gibi fısır fısır konuşup durdular. Anlayacağanız Bodrum sezonu yine fısıltılarla başladı.




Siz uyurken




-ShipAhoy 02.00 tuvalette bir kız esniyordu. Diğer kız da "Ya herkes esneye esneye evden çıkıyor. Kimsenin uyuduğu yok galiba. Ben de uykusuzluktan geberiyorum. Ama eğlenmek istuyorum" diyordu.




-Türkbükü 04.00 başında duvak olan bir gelin "Bu benim bekarlığa veda partim. Hadi eğlenmeye devam" diye bağırıyordu.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR