BİSCOLATA erkeği denince akla her zaman Carlos Martin geliyor. Ama reklamlar ve bu senenin başında çıkan takvimlerde Carlos'un dışında daha birçok yakışıklı erkek var. İşte olan oldu Carlos memlekete yerleşince herkes bir şey olsa hep o zannediyor. Ama bir diğer Biscolata erkeği Bruno Amaro da Ziynet Sali'nin 'Her Şey Güzel Olacak' klibinde rol aldı. Klip yayına girdiği hafta da "Bruno Ziynet Sali ile aşk yaşıyor" haberleri ayyuka çıktı. Ama bu haberler sonrasında ne Ziynet olayı kabul etti ne de ikili ortaya çıktı.




Fakat kiminle konuşsam bana "Ziynet, Carlos ile birlikte" diyor. Ben de "Hayır Carlos'la değil Bruno ile birlikte" diye düzeltiyorum.




Anlayacağınız akıllar karışık. Bazı kadınlar da tırnaklarını kemiriyor "Ziynet Biscolata erkeği ile aşk yaşıyor" diyor. İnanın bu cümleyi kuran kadının gözlerindeki kıskançlığı gördüm. Ah şu kadının kadına yaptığını kimse yapmaz. Neyse bu karmaşayı çözmek için Ziynet'i aradım. Ziynet "Sorma bu olaydan kurtulamadım.


Herkes benim Carlos'la birlikte olduğumu sanıyor. Ama Carlos'u sadece iki kez gördüm ve aramızda hiçbir şey yok. Bruno ile Carlos'u karıştırıyorlar" dedi. Durum budur. Her erkeği aynı kişi sanmamak gerek. İşte bu da size özel fotoğraf.




Taklitler asıllarını yaşatır




KISKANÇLIK ve taklit etmek kötü bir şey. Özellikle de taklit gerçekten bence çok kötü bir şey. Hadi son zamanlarda reklamlar, klipler, fotoğraflar taklit ediliyor. Bire bir kopya ediliyor. Ama bu kadarına da pes demek gerek. Yazarımız Oben Budak geçen sene 'Falan Filan' isminde bir kitap çıkardı. Çarşamba günü de 'Falan Filan Hayvan' olarak ikinci kitap raflarda yerini alacak. Yani aradan yıllar geçmiş değil. Fakat fotoğrafçı Mehmet Turgut yeni bir programa başlamış ve adına da 'MT Falan Filan' demiş. Pes diyor başka bir şey demiyorum. Kendisi her hafta bu programı yaptıkça ve bu programdan bahsettikçe akıllara her zaman Oben Budak gelecektir. Bu bir bir daha ikidir. Yani ikinci kitabının çıktığı şu günlerde Oben'e çok güzel reklam yapmış oluyor ama kendine de büyük zarar veriyor bence.




Mirgün’den mesaj var




CUMA günü Mirgün Cabas'ın pastası hakkında bir yazı yazmıştım. Mirgün mail atmış. Mail'inde "Reklam filmi fikri bana ait değil, çalıştığım reklam ajansına aittir. Bize getirdikleri birçok öneriden biridir. Bu fikri benimsemedim. O yüzden de Conde Nast'ın haberi olmadı. Anlaşamadığımız için başka reklam ajansıyla çalıştık" dedi. Mirgün Bey'in açıklamasına inanmak zorundayız. Yapacağımız bir şey yok kendisi böyle diyor. Ama olayın üstünden bir yıl geçmiş olması ve bu olayın hâlâ böyle konuşulması da tuhaf değil mi?




Dünyanın en pahalı DJ'i Guetta




CUMARTESİ gecesi Maçka Küçükçiftlik'te 17 bin kişi dünyanın en pahalı DJ'i David Guetta'yı dinledi. Adam hem pahalı hem de dünyanın en ünlüsü. Bir günü boş geçmiyor. Sürekli dolaşıp çalıyor. Ama biraz kaprisli. Jet hızıyla gelip gitti İstanbul'dan.

Konserde localar 4 bin TL'ye satıldı. On kişilik localardan Ebru Gündeş de satın almış eşi için. Ama kendisi gelmemiş.




Lana 7 Temmuz'da İstanbul'da




Benim son yıllardaki favori ismim Lana Del Rey'dir. Kadına bayılıyorum. Şarkı söyleme şekline hayranım. Unilife'ın patronu Özgür İpekçi müjdeyi verince havalara uçtum. Bu yaz Türkiye'ye gelen dünya starları arasında en sevindiğim kişi oldu itiraf etmem gerekirse. Lana Del Rey 7 Temmuz'da İstanbul'da ve Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda konser verecek. Benim gibi hayransanız ajandalara not ediniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR