Çelik, Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde sahneleyeceği 'Şizoid' isimli müzikli gösterisinin tanıtımı için kadın kılığına girmiş. Tamam fıstık gibi olmuş ama yani kendinden söz ettirmek için böyle bir yönteme başvurması ayrı bir konu tabii.




Demek istiyor ki "Ben böyle bir fotoğraf çektirmeseydim kimse konuşmayacaktı" tamam ama yine de amaca biraz da uygun olması gerekmiyor mu? İnşallah amaca uygundur. Ama ben fotoğraftan çok Çelik'in 'Popçu Sendromu'ndan sıkıldığı için kendisiyle dalga geçtiğini söylemesine takıldım. 90'lı yıllara damgasını vurmuş tüm popçularda böyle bir durum söz konusu. O dönemlerdeki ilgi yok artık. Yani o dönem oluşan ego da artık hiç bir anlam ifade etmiyor. Bu yüzden tüm eski isimlerin kendilerini yeni hayata entegre etmeleri gerekiyor. Bunu Sertab Erener'in cumartesi günü çıkan röportajını okurken de hissettim. Sertab Erener'i çok eskiden beri tanıyan biri olarak yaptığı açıklamaları ve 2013 Türkiye Müzik Ödülleri'ndeki hallerini görünce egosunu sıfırlama noktasına geldiğini hissettim. Bunu en zor yapabilecek kişinin yapması da ayrı bir şey. Çünkü malum hayat değişiyor. Bakış açıları tamamen değişmiş durumda. O yüzden eski yılların ihtişamın olmadığının da herkes farkında olup ona göre hareket etmeli.




19 yıllık bir törene yakışmıyor




18 yıldır Kral Müzik Ödül töreni olarak bildiğimiz ancak bu sene 2013 Türkiye Müzik Ödülleri olarak isminin değiştiği törene üç yıldır gitmiyorum. Geçtiğimiz yıllarda nedenlerimi çok kez sıraladım. Kısaca yeniden tekrarlamam gerekirse en belirgin özelliği törene sadece aralarında ödül paylaştırılacak insanların katılması. Tüm kategorilerdeki insanlar törene katılmıyor. Eski dönemleri hatırladığım zaman bu olaya çok üzülüyorum. Ve tabii 19 yıldır yapılan törene yakışmayacak aksaklıklardan tek tek bahsetmeye gelecek olursak sayfalar yetmez. Bu sene de televizyondan izlediğim kadarıyla gitmediğim için bir kez daha kendimi tebrik ettim. Çünkü gerçekten her geçen gün daha kötü bir tören izlemeye başladık. Ya bizdeki bütçeler çok iyi değerlendirilemiyor ya da gerçekten tören düzenlemeyi bilmeyen insanlarla çalışılıyor. Mükemmel hatta kusursuz olması gereken ödül törenindeki aksaklıklar gerçekten çok kötüydü. İzlerken üzüldüm. Töreni izlerken öncesinde yapılan basın toplantısında bir yetkilinin "Grammy Müzik Ödülleri'ne doğru gidiyoruz" sözü aklıma geldi. Talihsiz bir açıklama olarak da hafızama kazındı doğrusu.


Bir ağızdan Gülşen şarkıları




Cumartesi gecesi uzun süredir gitmediğim Bostancı Gösteri Merkezi'nin yolunu tuttum Gülşen'in 'Beni Durdursan mı' isimli yeni albümünün konseri için. Gülşen şarkılarına bayılan ben tüm salonla birlikte bağıra çağıra şarkı söyledik. Gülşen koca bir ordu oluşturmuş arkasında. Tüm şarkıları salonla birlikte söyledi. Gülşen'in performansı süperdi. Ayrıca kıyafetlerine bayıldım. Topuklu ayakkabı yerine tercih ettiği botları ve dansçılarıyla uyumunu çok sevdim. Bu arada bacaklarında gram selülit yok söyleyeyim. Hatta pürüz yok. Tamam zayıflığını çok kez eleştiriyoruz ama taş gibiydi. Hatta konser sonrası sıkı bir diyete girmeye hatta sabahtan akşama kadar spor yapmaya karar verdim.




Mr. Gurme




Cumartesi günü akşam üzeri Habertürk ekranlarında Alt Üst Muhabbetler'de zevkle programlar yaptığım Serdar Turgut'un yeni programı Mr. Gurme'ye denk geldim. Yemek konusunda her türlü bilgiye sahip olan Serdar Bey lezzetleri ve ustaları tanıtıyor. Ama zaten kendisiyle program yapmayı özlemiş olan ben bir küçük kıskanmıyor değilim. Bir de yayında sürekli yemek yediği için canımı çektirmesi ve o gün yediğim makarnalardan dolayı aldığım kalorilerin suçlusu da kendisidir. Zaten Serdar Bey pek zayıf kadın sevmez. O yüzden de bu programı yaparken ne kadar keyif aldığını görebiliyorsunuz. Amacına ulaşılmış lezzetli bir program anlayacağınız. Serdar Bey'in keyifli soruları ve tadımları ile daha da lezzetleniyor. Tavsiye ederim.




Siz uyurken




- GALATASARAY Meydanı 01.00 iki kişi oturmuş şarkı söylüyor. Bir grup da yolun ortasında durmuş onları seyrediyor.




- REHAB 04.00 tuvalete bir kız geldi. Elinde de bir tişört vardı. Ve kendi üzerinde bulunan seksi buluzu çıkarıp o tişörtü giydi.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR