Gece hayatında döner dolaşır Roxy'ye uğramadan edemezsiniz. Yani Beyoğlu'nun en vazgeçilmez mekânlarının başında gelir. Son zamanlarda da bu mekânda ünlü isimler DJ kabinine geçmeye başladı.


Tuborg Gold'un etkinlikleri çerçevesinde en son 19 Ocak Cumartesi günü Nejat İşler ve Mehmet Günsür DJ setinde sevenlerini sabaha kadar eğlendirmişti. Tabii o gece Roxy'de ciddi bir kadın patlaması yaşanmıştı. Çünkü iki yakışıklı oyuncunun kadın hayranları mekânı öyle bir doldurmuştu ki, maşallah uzun süredir bu kadar çok kadını bir arada görmediğimize karar vermiştik. Hatta o gece katılan erkekler ara ara "Bu nedir yahu" diyerek mekânın kapısının önüne çıkmışlardı. E zaten amaç da bu değil mi? İki yakışıklı oyuncunun sevenleriyle buluşması.Ş imdi 22 Mart'ta da erkek patlaması yaşanacak anlaşılan. Çünkü DJ kabinine bu kez Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç ve Burcu Kutluk geçecek. Duyduğuma göre özel bir gece olacakmış. Şimdiden hazırlanın beyler.




Dennis Ferrer kanunları uygulattı




Bizim ünlülerimizin DJ'lik serüveninden bahsetmişken cuma akşamı da Asmalımescit Propaganda'da başta Grammy olmak üzere sayısız ödüle aday olan elektronik müziğin ünlü ismi Dennis Ferrer DJ kabinindeydi. İçeriye girmekte biraz zorluk çektik. Malum "Dennis memlekete geliyor" diye duyan akın etmiş. Kapının önünde izdiham yaşanıyordu. Öyle ki, İzmir, Bursa gibi yerlerden birçok insan sadece onu dinlemek için gelmiş. Çok kalabalıktı. Dennis Ferrer daha önce de ülkemize gelmişti ama ben o gece ilk kez dinleme imkânına sahip oldum. Uzun süredir bu kadar çok dans eden görmemiştim. Çünkü bizim insanımız genellikle etrafını kesmekle meşguldür. Ama Dennis o gece herkesi dans ettirdi. Ben de dans ettim etmesine ama en çok dikkatimi çeken de Dennis Ferrer'in hiç hareket etmeden kabinde durmasıydı. Bir ara sadece ellerini hareket ettirdi.

Genellikle DJ'ler dans eder durdukları yerde ama o hiç etmiyor.

Gülmüyor, etrafına bakmıyor ve hiç kimseyle ilgilenmiyor. Bu arada sözleşmesinde de kesinlikle etrafında ve mekânda sigara içilmeme şartını ekletmiş. Yani eğer mekânda bir kişinin bile sigara içtiğini fark ederse mekânı terk edeceğini önceden belirtmiş.

Vallahi helal olsun Dennis'e bizim kanunların yapamadığını yaptı ve o gece hiç kimseye sigara içirtmedi. Normalde birçok mekânda maalesef sigara içiliyor. İlk yasak çıktığı zaman gece yarısından sonra içilmesine izin veriliyordu ama artık saati falan kalmadı. Maşallah. Dennis'in bu tutumunu keşke herkes uygulatabilse.




Ajda koleksiyonu sonrası parti




Ajda Pekkan'ın sahne kıyafetlerini hazırlayan aynı zamanda İpekyol tasarımlarında yardımcı olan Raisa ve Vanessa Sason kardeşler yarın akşam Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy'un yaptıkları Kings&Queens Party'nin misafirleri olacaklar. Raisa ve Vanessa Paris'te sergiledikleri yeni tasarımlarının katalog çekimi sonrasında yarın akşam W Lounge'te moda severlerle eğlenecekler. Ama öncesinde bugün Ajda Pekkan'nın yeni koleksiyonunun fotoğraf çekimini yapacaklar.

Önümüzdeki günlerde Ajda Pekkan yeni koleksiyonu da görücüye çıkacakmış. Bu demek oluyor ki, yaz geliyor. Çünkü Ajda yeni kreasyonunu görücüye çıkartıyorsa yaz geliyor demektir.




Artık anladım ki!




- Yazdığın yazıdan, röportajdan bahsettiremiyorsan enteresan kıyafetler giyin, oranı buranı aç. O zaman herkes senden konuşacaktır.




- Eğer gerçekten enteresan bir şey yapmak istiyorsan yanında her zaman yumurta taşı. Hatta domates de olur. Bu küçük çeri olanlarından.




Siz uyurken




- TAKSİM Meydanı 05.00 taksi kalabalığından geçilmiyor ve hatta adım atılmıyor. Bir şeyi itiraf etmem gerekirse Taksim Meydanı kapanacak ve durum tarih olacak. Şükür.




- WHITE Mill 01.00 bahçe kısmında sigara içen bir kalabalık çok yüksek sesle konuşuyor. Gruptan biri de hararetli bir şekilde bir önceki gece tanıştığı kızı anlatıyor. Ve en bomba olan kısmı sabah onun yanından nasıl kaçtığını anlatmasıydı.




- AZTEK 05.00 yan masada altı kişi sucuk, dolma, patates kızartması, mantı yedi. Yetmedi sonra birer tane daha sipariş verdiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR