Gazetemiz Habertürk'ün ilk sancılarını çektiği andan itibaren bu genç, dinamik ve özgür gazetede olmanın heyecanını, farkındalığını yaşıyorum. İşte cuma günü de 5 yaşımıza adım atmamızı kutladık. İnşallah nice yıllar geçiririz. Ekip olarak Zarifi'de güzel, sıcak ve samimi bir kutlama yaptık. Çok keyifliydi. Ben kutlamanın ardından kendimi hareketli İstanbul gecelerine bıraktım. Cuma gecesi inanılmaz hareketliydi. Hava da güzel olunca herkes kendini sokaklara atmıştı. Zaten fotoğraflardan da anlayacağınız üzere herkes eğleniyordu. Maslak Venue de Eristoff Vodka'nın sponsorluğunda Amsterdam partisinde 3 bin kişi, Ozan Doğulu'nun Valentin Maslak Sheraton da yüzlerce kişi dans ediyordu.




Rehab'ta İsmail DJ kabinine geçti ve mekânda yüzlerce kişi sabahın ilk ışıklarına kadar dans etti. Sokaklar tıklım tıklımdı, saatler 05.00'i gösterdiğinde bile trafik vardı İstanbul'da.




Sözünü ettiğim yoğunluğu ve hareketliliği fotoğraflardan anlayabilirsiniz.




Artık moda onlardan soruluyor




Ben ne şanslı kızım. Moda dünyasını her anlamda didik didik eden iki kişi en yakın arkadaşlarım. Ve gazetemizin de en sevilen yazarlarından Esra Çoruh ve Oben Budak sosyal medya olaylarına hızlı dalış yaptılar ve moda dünyasını altını üstüne getiriyorlar. Moda yazarımız ve bence kesinlikle trendsetter Esra Çoruh imfashion.com.tr isimli bir siteyi aylar önce açmıştı. Bu ay da imfashionmag iPad dergisini hayata geçirdi. Söyleyecek bir şey yok. Muhteşem ekibiyle gece gündüz çalışıyor. Ve süper bir dergi ortaya çıkarmış. iPad dergisine de bayıldım. Kesinlikle çok kullanışlı ve okunaklı. Bir de aradığınız her şey var. Yok yok.


Oben Budak ile stil danışmanı Alex Kokoskeriya da adminintown.com ile moda dünyasına hızlı giriş yapıyorlar. Sizin de bu nimetlerden yararlamanızı sağlıyorlar. Alex tam bir Türk oldu artık.


Yıllardır burada yaşıyor ve bazen "Acaba burada doğdu da bizi mi kandırıyor" dedirtecek kadar memlekete sahip çıkıyor. Bu durum da bizi oldukça keyiflendiriyor. Oben ve Alex moda konusunda da oldukça cesurlar ve tüm dünyayı parmaklarınıza ucuna getiriyorlar. Moda dünyasından en taze haberleri bize sunuyorlar. Artık yeni dünya bilgisayar ekranımızda. Oben, Esra ve Alex bana da "Hadi" diyorlar ama ben de sosyal medyaya karşı bir yavaşlık hâkim. Oysa ki, en hızlı olmam alanda yavaşlık kabul görülecek gibi değil. Neyse kitap sonrasında bunu da en kısa sürede hızlandırmam ve eğlence koçluğu yapacağım esinovet.com'u hayata geçirmem farz oldu. Ancak artık arkadaşlarla internet çekiyorsa görüşebiliyorken bu durumu yakalamam şart. Zaten yakında internet sitesi olmayana kız da erkek de vermeyecekler.




Cengiz'e sahip çıkmak gerek




Modacı Cengiz Abazoğlu'nun dört yıl önce Paris Moda Haftası'nda tanıttığı kıyafetinden dünyaca ünlü modacı Jean Paul Gaultier'nin esinlendiğini yazmıştım. Bana göre tıpa tıp benziyor ama hadi "esinlenme" diyoruz işte. Ve yine bir esinlenme yani tıpatıp benzeme durumu var. Cengiz Abazoğlu'nun iki sene önce Paris Moda Haftası'nda tanıttığı elbisenin aynısını Armani yapmış bir de Oscar da Naomi Watts'a giydirmiş. Bu kıyafet red Carpet'in en sevilen kıyafeti olmuştu. Bravo Cengiz Abazoğlu. Helal olsun.




Her gün tekrarlıyorum




- Kimseye olduğundan fazla değer verme.




- İki kişinin bildiği sır değildir.




SİZ UYURKEN




- REHAB 03.00 tuvalette bir kız "O topuklu ayakkabıların üstünde nasıl duruyorsunuz? Bir sırrı var mı?" dedi. Ben de "Tek sırrı var acıya dayanıklı olmak" diyerek konuyu kapattım. Çünkü onun ayağında babetler vardı. Ne desem de beni anlamayacaktı.




- AZTEK 05.00 kapının önünde bir kız telefonda konuşuyor. Kız "Ama daha yeni başladı burası nasıl bırakıp çıkabilirim?" diye biraz daha geç geleceğini haber veriyordu konuştuğu kişiye.




- TEPEBAŞI 04.00 üç kişi kavga ederken bir anda o kadar kalabalık oldular ki, toplu kavga yaşandı saniyeler içinde. Sonra birileri ayırdı kavgayı herkes yoluna gitti.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR