Uzun süredir birlikte olan Hürrem Sultan Meryem Uzerli ile Can Ateş'in aralarının limoni olduğunu sık sık duyuyorum. Perşembe akşamı Propaganda'da İskender Paydaş'ı dinlemeye gelen Can Ateş'i sarışın bir kadınla görünce olayın doğru olduğuna karar verdim.




İkili sorduğum sorulara hiç yanıt vermediği için kesin bir şey söyleyemiyorum ama bilgiyi doğrulattığım bazı kişiler aralarının limoni olduğunu, bazı kişiler ise "Ayrıldıklarını"


söylüyor. Bakınız şimdi karşı taraf bu konuyla ilgili net bir yanıt vermediği için tüm olasılıkları yazmak zorunda kalıyorum.


Sonrasında bir sorun yaşamayalım diye. Malum "Ayrılırlar" biz yazarız "Ayrılmadık" der barışırlar. Sevgili olurlar biz yazarız "Sevgili değiliz" der el ele yakalanırlar.




Yükü çok ağırdır bu camianın




Son günlerde Arda Kural'ın yaşadığı dramı hep birlikte izliyoruz. Anne Gülnur Kural'ın, "O duygusal bir çocuktur, belki de bu camianın yükü ona fazlasıyla ağır gelmiştir" demiş.


Gerçekten bu ayarı iyi kuramazsınız herkes için büyük tehlikeleri olan bir camia. Sırf Türkiye'de değil dünyada da tehlikeleri çok büyük. Ama Türkiye'de bunu ağırlaştırıyorlar. İnsanların baskısı, birçok kişinin senin başarını istememesi, reyting uğruna yok olan diziler. Çekememezlik, başkalarının birbirinin gözünün yaşına bakmadan harcaması, arkasıdan çekiştirmesi gibi birçok olayları var. Anne Gülnur Hanım, Arda'nın dünyevi olaylarda gözünün olmadığını yani hırslarının da yok denecek kadar az olduğundan bahsetmiş. İşte sanat dünyası için bunun da olması büyük bir tehlike oluşturuyor. Arda'nın annesinin desteğiyle bunu atlatacağına emenim. İnşallah en yakın zamanda setlere de döner.




Raporumu bekliyorum sonra kutlayacağım




Dün Cenk Eren'in doğum günü vardı. Her sene bir parti ile kutlayan Cenk Eren bu kez parti yapmayacağını ve raporunun gelmesini beklediğini söyledi. Bir hafta önce uyuşturucu kapsamında gözaltına alınan Cenk Eren, "Temiz raporumun gelmesini bekliyorum.


Gelir gelmez büyük bir doğum günü yapacağım" dedi. Gerçerdiği kötü günün etkisinde olduğunu söyleyen Cenk Eren, "Gerçekten kiminle konuştuğunuza, kiminle fotoğraf çektirdiğinize çok dikkat edin" diyerek birçok kişiyi de her zaman uyardığını söyledi.




Kadınların istekleri




Demet Akbağ'ın "Hükümet Kadını" filminin konuşulduğu Beyaz Show da sokaktaki kadınlara "Başa gelseniz ilk icraatınız ne olur" diye sorulmuş. Kadınlarımız gerçekten yine özgür ve içten konuşmuşlar. Aklımda kalanlar şöyle ve hiç de haksız sayılmazlar.




1- Tecavüzcü erkekleri hadım ederdim.




2- Türkiye'deki tüm kadınlara görev verirdim.




3- Üniversite harçlarını kaldırırdım.




4- Kadına şiddeti, işkenceyi yok ederdim.




5- Emeklilere daha iyi bir gelecek sunardım.




6- Tacizcilere hayatı zehir ederdim.




Hiç bir zaman anlayamadım




-Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar kıyaslamasını.




-Tarkan ile Mustafa Sandal benzerliğini.




-Hülya Avşar ile Gülben Ergen'in yarıştırılmasını.




Siz uyurken




- Corridor 01.00, yan tarafımda duran kız diğer yan tarafımda olan çocuğa "Çok yakışıklısın" dedi. Çocukta kıza, "Farkındayım"


diye yanıt verdi. Daha sonra gördüğüm de ikisi de sarılmış dans ediyordu.




- Şamdan 03.30, bir çift kendi aralarında kavga ediyor. Ama öyle böyle değil el hareketleriyle, göz hareketleriyle adeta birbirlerine girmiş durumdalar. Kimseye de aldırış etmiyorlar. Adam sonra kızın bileğinden tuttu ve mekanı terk etti.




- Sortie 02.00, tuvalette bir kız hem şarkı söylüyor hem de makyajını tazeliyor. Bir ara kendini kaybetti Sortie tuvaletinde değil de evinde zannetti sanırım çünkü volume yükseldikçe yükseldi.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR