SAĞLIK yazarımız Ceyda Erenoğlu bu hafta iki gün Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erdem Tezel’le konuşup akıllı estetik uygulamaları üzerine çok güzel bir yazı hazırlamış. Bir kadın olarak dikkatle okudum. Maşallah kadınlarımız biraz abartıyor bu işi, doğrusunu bilmek gerek. Ama abartmayanlar da var. 50’lik çıtır Billur Kalkavan temmuzda bıçak altına yatmış ve ‘endoskopik yüz estetiği’ yaptırmış. Billur gençleşmek içinyaptırmış bu ameliyatı. Duyunca aradım, her gün spor yaptığını, vücudunun çok genç gözüktüğünü ancak yüzünün de vücuduyla uyumlu olması için ameliyata gerek duyduğunu söyledi. Billur Kalkavan, “Haftanın beş günü spor yapıyorum. Bak şimdi lapa lapa kar yağıyor ben yürüyerek spora gidiyorum. Ağırlık kaldırıyorum 30 senedir. Pilates tarzı sporlar bana anneanne sporu geliyor. Sıkılıyorum çok fazla o sporlardan. Ben ateş parçasıyım. Çok yavaş şeyler bana sıkıcı geliyor” diyor. Sizi bilmem ama ben bu kadına bayılıyorum. Cesaretine, kendini sevmesine ve her şeyden önce doğruluğuna ve dürüstlüğüne. Belli ki, bu yaz plajlarda yine Billur Kalkavan minicik bikinileriyle rüzgâr gibi esecek. Hadi hanımlar kalkın oturmayın. Hazırlanmak gerek. Bir bakmışız yaz gelmiş.




Kendi Türk filminizi çekin




İstanbul trafiğinden korktuğum için özlediğim birçok yere sık sık gidemiyorum. Ama geçen gün her şeyi göze aldım Belgin Doruk, Hulusi Kentmen, Ayhan Işık ve daha pek çok şöhrete ev sahipliği yapmış İkiz Yalı’ya yani Lacivert’e gittim. Anadoluhisarı’nda tam köprünün altında muhteşem bir manzara. Eskiden sık giderdim ama şimdi yine ideceğim. Çünkü Rumelihisarı Lokma’nın tam önünden Lacivert’e ring var. Gerçekten bu iyi bir haber. Oradaki yemek keyfi bir başka. Ben ne zaman oraya gitsem kendimi bir Türk filminin içinde hissediyorum. Gittiğim gece de filmimde bana Serkan Koca ve Eda Baker eşlik etti. Sonra Lacivert’in


şefi Hüseyin Ceylan. Yani anlayacağınız ben küçük Esin’ciktim o gece. Eğer siz de benim gibi kalabalıklarda yalnız kalıp hayallere dalabiliyorsanız Lacivert’te kendi Türk filmini çekebilirsiniz. Bu arada yemekler de süper. Kesinlikle tavsiye ederim.




Sasha Florya’da




Ben derim ki, bu akşam Aqua Florya’nın içinde açılan Walk in 29’da DJ Sasha çalacak. Dünyaca ünlü partilerde çalan Sasha’yı kaçırmayın. İşletmeciliğini Ercan Gümüşkaya’nın yaptığı mekân Metin Fadıllıoğlu’nun yeni projesi ve birkaç ay önce hizmet vermeye başladı. Kısa sürede en uğrak yerlerden birisi olur.




Siz uyurken




* PROPAGANDA 01.00, tuvalette bir kadın makyajını tazeliyor. Bir yandan da telefonla konuşuyor. Telefondaki kişiye, “Şimdi çıkıyorsun beni alıyorsun ve Reina’ya gidiyoruz. Bu gece coşacağız çabuk gel” diye bağırıyor. E haklı tabii cumartesi ateşi çabuk sönmez.




* LEVEL 03.00, tuvalette iki kız kavga ediyor. Kavga nedeni malum erkek konusu. Meğer kızlardan biri diğerinin sevgilisinin eski kız arkadaşıymış. Ve orada da pişti olmuşlar. İşte klasik laf sokuyorlar birbirlerine.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR