Bu sene boşanma ve evlenme yılı oldu




Herkes benim bir değerlendirme yapmamı istiyor. Sorup duruyorlar. Ama dün HT Magazin ana sayfasında "2012 yılına damga vuran manşetler" adı altında süper bir haber vardı. Bence başka söze gerek yok, çok güzel özetlendi. 2012'ye girerken "Bombalar patlar" demiştim yanılmadım. Bu sene de patlar. Hem de öyle böyle değil. Yine bizim servisten çıkar bombalar şimdiden söyleyeyim. Ben de küçük bir değerlendirme yapacak olursam evet Berrak Tüzünataç, Çağatay Ulusoy öpüşmesi, Fikret Orman'ın sevgilisiyle yakalanması yıllarca konuşulur. Tamam ama bu yıla bence boşanmalar ve evlilikler damgasını vurdu. Ali Sunal- Gökçe Bahadır ile Burcu Kara-Buğra Gülsoy'ın kısa süren evlilikleri ve gizemli boşanmaları unutulmaz. Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli'nin boşanması da öyle. Üstelik Tuba Ünsal'ın Mirgün Cabas ile olan ilişkisini uzun süre yalanlayıp sonra ortaya çıkması ise bence çok komikti. Onu da geçtim daha sonra öteki kadınla Twitter'da kapışması çok çirkindi. Ama Tuba işte, hiç şaşırtmıyor beni. Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi boşanması da sürpriz bir gelişme olarak hafızalara kazındı bu sene. ve yine üzülen bir kadın oldu. Enteresan işte hep kadınlar yapıyor sonra da onlar üzülüyor. Ne değişik değil mi? Yılın evliliği tabii ki Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu oldu. Cem'in kayınpederinin konuşması da hafızalarda. Ha bu arada yıl bitmeden dünya gözüyle gördüğümüz Kemal Bebek de 2012'in son günlerinde magazin sayfalarını neşelendirdi. 21 Aralık korkusu ile nikah masasına oturan Necati Şaşmaz bence iki senedir birlikte olduğu Nur Fettahoğlu'na değil birçok kadına saygısızlık etti. Düşünsenize bir sevgiliniz var ama o yaz başında başka bir kızı istemeye gidiyor. Evlilik hazırlıkları yapıyor. Ah kötü çok kötü. Gerçekten kötü. Allah düşman başına vermesin dedirtecek cinsten. Meltem Cumbul evliliği de sürpriz bir gelişmeydi. Ve yine kayınpeder olayı unutulmaz. Yılın son düğünü de Teoman'dan geldi. Ünlülerin yaşları ilerledikçe sürprizler de peşi sıra geliyor maşallah. Ha bir de unutmadan. Bence bu sene en komik olaylardan biri de Oktay Kaynarca'nın şu malum mektup olayıydı. Yıllardır çözülemeyen bir muamma. Bakalım bu magazincilerle sanatçıların her sene tekrarlanan tartışmaları nereye varacak. Hiç boşuna beklemeyin bir yere varmayacak. Yine ve yine her zaman bu tartışmalar devam edecek. O yüzden şimdiden bol kahkahalı, sorunsuz, keyifli, mutlu, huzurlu bir yıl olsun. Sağlıklı, bereketli bol magazinli günler efendim.




2012'yi uğurlarken...




-Nişantaşı güzeldi. Çok güzeldi ama bol trafikliydi. İnsanlar ellerinde telefonları orayı, burayı, şurayı çekip durdular. Hatta yol ortasında durup poz verdiler.




-A46 Organizasyonu yine muhteşem bir süsleme yapmış. Ve görkemli sokak partileri bir haftadır devam ediyor. Bu gece de sokak partisi var Nişantaşı'nda unutmayın.




-Taksim'de yayalaştırma çalışmaları yüzünden biraz yavan geçti ama yine küçük de olsa meydanda süslemeler var. Çamurlu ayaklarınızla sokaklarda dolaşıyorsunuz. O süsler biraz çamurları unutturdu. Tamam Nişantaşı'ndaki gibi kırmızı halı yoktu ama Beyoğlu'nda da açık tramvayda konserler vardı. Bu gece şenlikli olur. Tacizcilere, hırsızlara dikkat. İyi eğlenmeye bakın.




-Ailem Fındıkzade'de oturduğu için sık gidip geliyorum ama Fatih Belediyesi süsleme konusunda hiçbir şey yapmıyor. Mustafa Başkan'ın önümüzdeki sene bu konuya el atacağını düşünüyorum. Bir ağaça bir süs, bir ışık bile yeter bize. Çok mutlu olacağım.




-Ortaköy Meydanı'nda da hareketli olacak bu akşam. Birçok kulüpte parti var. Özellikle meydan hareketli. Arada es geçmeyin Ortaköy'ü derim.






Bu gece ne yapılmalı?




-"Limitsiz içki" var diye lütfen kontrolsüz içmeyin. Yani bu hafta bile görmeye başladım. İnsanlar kusmaktan helak oldu. Yani çok içince eğlenmiyor, sürünüyorsunuz. Bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.




-Bugün birçok mekanda eğlence var. Ama planınızı iyi yapın. Çünkü her yerde trafik ve yağmur da olacak. Bir yerden bir yere yetişmek çok zor olacağı için plansız hareket ederseniz hiç eğlenmeden eve dönersiniz. Hatta kötü bir geçe geçirirsiniz.




-Mekanlarda bugün biraz fazla para alırlar. O yüzden hesabınızı iyi yapın. Yani kavga falan etmeyin diye söylüyorum. Klasik yılbaşı gecesi bugün. her şey iki katı olur.




-Bu arada fortçuları da unutmamak gerek. Her zamankinden biraz daha dikkat etmekte yarar var.




-Hanımlar, topuklu ayakkabı giyeceksiniz malum. Tamam giyin tabii. Kadın demek topuklu ayakkabı demek ama rahat bir ayakkabı giyin ki, gece sonunda ayağınızda olması gereken ayakkabılar elinizde olmasın.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR