Hayır anlamıyorum, bakıyorum soruyorum yine anlamıyorum. Kiminle konuşsam bana 5 Oda’da kalıyorum diyor.




İyi de nerede?




Nerede yatıyorlar, nerede uyuyorlar, nerede giyiniyorlar, nerede banyo yapıyorlar.




Zaten hepi topu 5 oda.




Ama herkes 5 Oda’da kalıyor. Gerçekten. Anlamadım ben bu işi. Zaten işletmecisi Ali Sayar’a da sordum.




Ali’ye, “Ne yapıyorsun Ali, nerede kalıyor bu insanlar. Herkes bana ‘5 Oda’da kalıyorum’ diyor. Ama yani sen kandırıyor musun bizi, acaba arkalarda bir yerlerde başka odaların varda saklıyor musun?” dedim.




Tam yanıt alamadım kendisinden güldü sadece.




Ama gerçekten herkes burada kalmak istiyor hem Ali’yi çok sevdikleri için hemkbükü de otelde değil eviniz de kalıyorsunuz hissi var. Çalışanlar çok güler yüzlü. Kapınızı kilitlemek zorunda kalmıyorsunuz.




Tamam bu sene Bodrum’da çok fazla hırsız var ama 5 Oda’da çalışanların çok kontrolü altında. Zaten Ali o kadar titiz ki, aman aman gözünden bir şey kaçmıyor.




O yüzden de herkes tarafından tercih ediliyor. Kimi ararsanız orada. Ve üstelik Ali’nin telefonu da durmuyor orada kalmak istiyorlar. Evinizin sahilinde denize giriyor, odasında kalıyor gibi olduğu için.




Türkbükü’nün en güzel yerlerinden birine sahip. Yolunuz düşerse bakın derim. Ama zaten hepiniz biliyorsunuzdur. Ali Sayar Salı ve Perşembe akşamları da müzik yapıyor.




Ali çalacağı zaman “Tamam” diyorum. Nereden bulup çıkartıyor o şarkıları bilmiyorum ama Perşembe akşamı 30 kadın masaların üzerinde dans ediyordu. Artık siz düşünün gerisini. Sosyetenin en önemli isimleri.




Son zamanlarda büyük otellerden daha çok öne çıktı 3-5-6 odası olan yerler. Ama bana soracak olursanız büyük otel yerine kesinlikle böyle küçük yerleri tercih ederim. Çünkü gerçekten kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve muhteşem bir tatil yapıyorsunuz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR