Köşemde yazdığım, ya da haber yaptığım bazı kişiler hakkında çok fazla twit ya da mail yoluyla eleştiri ve soru alıyorum. Hatta öyle ki, magazin servisimizde ortaya çıkan haberler konusunda da eleştirileriniz var.

İşte merak ettiğiniz detaylar. Ve magazin mutfağında oluşan haberler.

1-Ajda Pekkan haberlerinden sıkıldık. Sanki biraz hayransın. Bu durum ne zaman son bulacak?


Kusura bakmayın ama son bulmayacak. Çünkü Ajda Pekkan işine son derece saygılı ve üretiyor. Sonuçta Ajda Pekkan haberlerini görmemezlikten gelemeyiz. Hayranlık boyutuna gelirsek. Tarafsız olduğumu herkes bilir ama ben başarılı ve işine sahip çıkan herkese hayranım. Gazete sayfalarında da sık sık Ajda resimleri de göreceksiniz. Çünkü yaşına rağmen taş gibi vücuda sahip çok fazla ünlü ismimiz yok.

2-Demet Akalın’ın evlilik haberlerini sürekli görmek zorunda mıyız?


Magazin gazetesi okuyorsanız evet. Bu konuda söyleyecek başka bir söz yok.

3-Neden Tarkan röportajı yapmıyorsunuz?


Tarkan röportajı çok yaptım. Ve hepsi de çok başarılı ve güzel geçti. Ancak uzun yıllardır Tarkan özel röportaj vermiyor. Eğer yaparsa zaten talibim ve bunu Tarkan’da ekibi de biliyor. Kendisiyle röportaj yapmak her zaman çok zevkli.

4-Hülya Avşar’ı sanki çok koruyorsun?


Hayır hiç korumuyorum. Hatta kendisine çoğu zaman en ağır yazıları yazan hatta en ağır sözleri sarfeden benim. Ama yaptığı iş çok güzelse de bunun da hakkını vermekten yanayım. Sonuçta üreten insana her zaman sonsuz saygım vardır.

5- Bir sanatçı istediğiniz bir şeyi yapmıyorsanız geçirir misiniz?Geçiren bazı gazeteci arkadaşlarım var. Ama ben buna son derece karşıyım. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey yapmadım. İhtiyaçta duymadım.

7-Kıvanç Tatlıtuğ ile Azra Akın evlenecek mi?


Bunu da sürekli yazdım. Kadın hayranları çok üzülüyor ama Kıvanç Tatlıtuğ evlenmek istiyor. Azra Akın çok sıcak bakmıyor. Ama her an evlenebilirler.



8-Kenan Doğulu ile Beren Saat’in ilişkisinden hoşlanmıyoruz.


Bence hoşlanın çünkü çok yakıştılar. Hatta bu ikili de her an sürpriz yapıp evlenebilirler.

9-Son günlerde Cem Yılmaz’a ağır şeyler yazdın ama galiba haklısın.


Cem Yılmaz’a son zamanlarda biraz değişiklik var. Sanırım uzun yıllardır şöhret olmanın bedelini ödüyor. Birçok ünlü ismin yaşadığı bir durum.

10-Habertürk magazin servisinin çalışma temposu nedir?Mehmet Güler yönetiminde genç, dinamik, özgür ve üretken bir ekip. O yüzden de magazin haberleri ile her zaman gündem oluşturabilen kalite bir ekibimiz var. Ve gerçekten herkes aynı ölçüde canla başla çalışıyor. Doğru, seviyeli ve kaliteli magazin sunmak için.




11- Selülit haberi okumak zorunda mıyız?


Dünyanın her yerinde bu tarz haberler yapılır. Bu sadece bizim ülkemizde yaşanmıyor. Önemli olan rencide etmemek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR