Bu tarz davetleri çok sık kabul etmiyorum ama işin içinde ayakkabı ve parfüm varsa hayır diyemiyorum.




Her kadın gibi ben de kayıtsız kalamıyorum bu iki güzellik karşısında.




Hele ki, bana "Gel kendi parfümünü kendin tasarla" diyorlarsa koşa koşa giderim.




Gittim de. 2.5 saat süren workshop'a katıldım. Bir sürü koku kokladım. Onu onunla, bunu bununla karıştırdım. Ama inanın çok kolay bir iş değil.




Zor yani.




Hem de çok zor.




Sonucunda kendi adımı verdiğim bir parfüm çıkarttım ortaya. Tabii Fransa'da parfümerlik eğitimi almış Ilgım Deliloğlu bana yardımcı oldu. Yoksa işin içinden çıkamazdım.




Nişantaşı La Deesse'nin atölye kısmında kendi parfümümü hazırlarken asıl ben workshoplara katılan beyefendilerle ilgilendim.




Yani kadınlardan çok erkekler katılıyormuş. Ya sevgiliye ya da eşe özel bir parfüm tasarlamak için. Mesela geçen hafta bir beyefendi gelip karısının 40'ıncı yaş doğum günü için özel bir koku hazırlamış.




3.5 saat uğraşmış o koku için. Ve eşine hediye edecek kokunun dışında 14 adet daha sipariş vermiş. Çünkü davete katılacak hanımlara da birer tane hediye etmek için. Ah ah dinlemesi bile güzel, kendimden geçtim.




Bu ne kadar şık, ne kadar zarif bir davranış. Geçen İffet'in kazağını eşine, "Eşim bunu hak ediyor" diye sipariş veren beyefendi gibi.




Yani bu erkekleri koruma altına almak gerekiyor. Çünkü türleri gerçekten çok azalıyor çok.




Aklınızda bulunsun derim ve eğer sizler de böyle bir workshop’a katılmak istiyorsanız kaçırmayın derim.




Hem sevdiğimiz bir arkadaşa hem sevgiliye hem de eşe güzel bir armağan.




Ya da kendiniz için yapın.




Böyle bir workshop fiyatı ise 350 TL J bu arada yeni para şeklini henüz klavyemde bulamadığım için TL yazdım çaktırmayın. ;)





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR